Odvrzite masko in razkrijte pomlajen obraz!

Maske za obraz so kot čarovnija. In zakaj GRAZIA priporoča ravno novi maski L’OCCITANE?

Ker vemo, da si želite takojšnji učinek vlaženje in sijaj na vašem obrazu! Razvajajte kožo na obrazu s kompletom mask v lističu iz kolekcije Immortelle in Reine Blanche. Vsaka maska je prepojena s kar 25 mililitri seruma, ki svojo čarovnijo opravi v samo 10 minutah: zmanjša opaznost gubic in izboljša teksturo kože, druga pa razjasni polt in ji podari rosno svež sijaj. In še ena dobra novica: trenutno lahko obe v kompletu naročite za samo 12,90 €: si.loccitane.com
Maska v lističu za vlaženje in sijaj Immortelle, 26 g

Maska vsebuje moč cvetlice immortelle, ki pomaga zmanjšati opaznost gubic in izboljšati teksturo kože. Ta maska vas bo navdušila, saj je idealna za razvajanje v udobju vašega doma – če jo pred uporabo hranite v hladilniku, bo vašo kožo še dodatno osvežila in poživila. Zakaj jo boste vzljubili? Maska je obogatena z rastlinskimi izvlečki, listič pa se dobro prilega obrazu in je izdelan iz gladkega materiala, ki diha in je biološko razgradljiv.

Osvojite tudi vi ta lepotni trik za osupljivo izboljšanje videza in počutja vaše kože!

Maska v lističu za vlaženje in sijaj Immortelle, 7,90 €

 

Maska v lističu za takojšen sijaj Reine Blanche, 26 g

Maska v samo 10 minutah poživi kožo, saj je obogatena s kompleksom rastlinskih izvlečkov, ki dokazano razjasnjujejo polt in pomagajo ustvariti rosno svež sijaj. Maska vsebuje odgovorno pridelano medvejko. Ta maska vas bo navdušila, saj je idealna za razvajanje v udobju vašega doma – če jo pred uporabo hranite v hladilniku, bo znižala temperaturo vaše kože in jo izdatno osvežila. Zakaj jo boste vzljubili? Maska je obogatena z rastlinskimi izvlečki, zniža temperaturo vaše kože in jo s tem osveži, listič iz naravnih vlaken pa se dobro prilega obrazu in je biološko razgradljiv. Osvojite tudi vi ta lepotni trik za osupljivo izboljšanje videza in počutja vaše kože!

Maska v lističu za takojšen sijaj Reine Blanche, 7,90 €

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si