Oglejte si čudovit dom Guliane Rancic

Giuliana Rancic, nekdanja voditeljica novic na kanalu E! in njen mož Bill sta v Chicagu kupila dom, zgrajen leta 1880. Svoje novo domovanje sta razkrila za septembrsko izdajo revije Traditional Home, mi pa vam razkrivamo 14 čudovitih kotičkov njune hiše!
HOME_1

„V Chicagu imava bogato družabno življenje, Los Angeles pa se je zdel kot velika pisarna z dobrim vremenom,” je za revijo povedala priljubljena voditeljica, njen moža pa še dodal: „To mesto ponuja vse. Poznava tudi družino, ki je prej živela v tej hiši in ustvarili so dobro vzdušje, za katerega upava, da se bo nadaljevalo. Z eno nogo sva bila vedno v Chicagu, sedaj pa končno z obema. Končno sva doma.”

Par je za opremljanje doma najel priljubljeno notranjo dizajnerko Lonni Paul, s katero sta v preteklosti že sodelovala in svojo nalogo je opravila več kot odlično!

P.S.: naš najljubši kotiček hiše je kopalnica, več pa v galeriji spodaj ….

[sliderpro id=”312″]

Foto: Traditional Home

Vas zanima, kako je videti notranjost hiše Chiare Ferragni, najbolj vplivne modne blogerke na svetu? Preverite TUKAJ!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri