Ognjena strast in spomladanska nežnost v novih kolekcijah Zlatarne Celje

Zlatarna Celje z zlatima kolekcijama »Passion Flame« in »Laguna« razveseljuje vse ljubiteljice dragih kamnov. Medtem ko slednjo zaznamuje minimalizem, mehkoba in romantični pridih, zlato kolekcijo Passion Flame odlikuje eleganca, ki je primerna za vsakodnevne ali večerne priložnosti.

V osrčju kolekcije Passion Flame se nahaja eleganten črn oniks, ki s prepletom mehkih krivulj rdečega zlata simbolizira plamen ognjene strasti. Pod kolekcijo, ki piše trende v kombinaciji velikih kamnov in topline barve zlata, se je podpisala Zdenka Šamec, priznana oblikovalka prestižnega nakita Zlatarne Celje. Preprost, a klasičen komplet obeska in prstana bo popestril vaše dnevno ali večerno modno poigravanje.

12 Preplet mehkih krivulj rdečega zlata simbolizira plamen ognjene strasti..1..Klasični črni uhani iz kolekcije Laguna1

Kolekcija Laguna sledi smernicam minimalistične oblike s poudarkom na opaznem kamnu, ki je služil tudi kot navdih za njeno ime. Oblika kamna namreč s svojo mehkobo, preprosto obliko in umirjeno barvo spominja na laguno, ki nas ponese v tople spomladanske in poletne dni, prinese nam občutek nežnega površja čiste in zelene vodne gladine. Kolekcijo Laguna sestavljajo prstan, uhani in ogrlica, ki bodo s prodornim zelenim odtenkom ali klasično črno odlično pristajali prihajajočim poletnim stilskim izbiram.

Ognjena strast in spomladanska nežnost v novih kolekcijah Zlatarne Celje..1.123Kolekcija spominja na nežno površje lagune1

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si