Ohranite voljne lase tudi na plaži

Lasje so simbol ženskosti, so simbol privlačnosti in zapeljivosti in zato se ženske še posebej zavedamo, kako pomembna je nega naših las. Še posebej poleti, ko so lasje izpostavljeni soncu in slani vodi. Zato je v liniji NIVEA Hairmilk, ki je tudi dobitnica Grazia Beauty Awards 2017, še posebej priljubljen regenerator v spreju.

Pred uporabo regeneratorja počešite lase, da boste lažje nanesle regenerator v spreju. Pred uporabo izdelek dobro pretresite, da se vse sestavine v njem spojijo, kar prinese boljši rezultat. Ne glede na to, če so lasje suhi ali mokri, jih popršite od korenin do vrhov las. Po nanosu lase počešite s krtačo, da se bo regenerator enakomerno porazdelil po laseh. Regeneratorja ni potrebo izpirati, lase pa lahko posušite na zraku ali oblikujte pričesko po svoji želji. Lahka struktura regeneratorja v spreju je idealna za vroče dni, ker ne masti las.

Izdelek je odličen kot osnova za oblikovanje pričeske. Njegova formula inteznivno obnavlja lase, jo globinsko neguje in vlaži, obenem pa daje volumen in sijaj.

Formula NIVEA Hairmilk lasem podarja novo življenje

Formula linije Hairmilk, negovalni šampon in balzam nudi suhim in poškodovanim lasem popolno obnovo. Izdelka vsebujeta mlečne proteine, naravno pridobljene sestavine, ki okrepijo lase od znotraj in jih temeljito obnovijo, da postanejo voljni na otip.

Poleg tega formula vsebuje Eucerit®, ki zapre površino las in jih tako zaščiti pred zunanjimi vplivi. Eucerit®, imenovan tudi »lepotni vosek«, je razvila NIVEA, pridobivajo pa ga iz naravnega lanolina. Formula temeljito, a blago očisti lase, jih okrepi od znotraj in jim zagotovi moč ter podari čudovit sijaj. Mlečna, lahka formula nežno ovije vsak posamezen pramen las.

“Obnovljenim lasem je podarjeno novo življenje. Globinsko so okrepljeni od znotraj in nežno zaščiteni pred zunanjimi vplivi, obenem so tudi ponovno zdravi na pogled in otip. Ne gre le za odpravljanje površinskih poškodb! Potrošniške študije so potrdile, da se potrošniki zavedajo razlike med obnavljanjem in odpravljanjem poškodb ter da se jim obnavljanje zdi zelo pomembno. Z novo linijo NIVEA Hairmilk smo končno zadovoljili to potrebo in povzročili revolucijo v segmentu odpravljanja poškodb las,” pravi Marion Detert, vodja razvoja formul znamke NIVEA Hair na oddelku za raziskave in razvoj, Beiersdorf AG.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si