Okrogli trebuščki navdušujejo

11. dogodek Okrogli trebuščki

Bodoče mamice se bodo kmalu na že enajsti izvedbi dogodka Okrogli trebuščki srečale s strokovnjaki, ki jim bodo ponudili vse informacije, povezane z njihovo prihodnjo vlogo matere, najprijetnejši in tudi najkoristnejši del pa bodo praktične delavnice s prikazom in preizkusom povedanega.

 

Kar 150 nosečnic se bo prihodnji torek, 28. maja, udeležilo edinstvenega mreženja za bodoče mamice z imenom Okrogli trebuščki, ki ga tokrat že enajstič pripravljajo v Minicityu. Okrogli trebuščki veljajo za sproščeno, informativno in nadvse koristno druženje s strokovnjaki, ki jih dopolnjujejo številni praktični prikazi na interaktivnih delavnicah, ki so dobrodošla dopolnitev znanj, pridobljenih v šoli za starše. Ob tem pa bodoče mamice prejmejo bogat brezplačen paket praktičnih izdelkov in pripomočkov zase in za svojega novorojenčka!

Previjanje dojenčka, priprava jedilnika nosečnice, masaža dojenčka in še veliko drugih področij, povezanih z materinstvom, na Okroglih trebuščkih niso samo del predavanj, ampak tudi praktičnega preizkusa. Udeleženke preteklih dogodkov, zdaj že mamice, pa Okrogle trebuščke pohvalijo tudi, ker potekajo v majhnih skupinah po približno 10 nosečnic, ki se »1 na 1« srečajo so strokovnjaki vseh ključnih področij, povezanih z materinstvom, nosečnostjo in s prihodom novega družinskega člana. Organizator Minicity pa aktivno spodbuja tudi mreženje bodočih mamic s podobnimi interesi in izmenjavo izkušenj, oblačil in opreme za otroke.

Tudi tokrat bodo med temami tako predavanj kot praktičnih delavnic nega novorojenčka, nega popka, dojenje, previjanje, varnost v avtomobilu, finančni vidik prihoda novega družinskega člana, če omenimo samo nekatere.

Podrobnejši program najdete tukaj: https://www.okroglitrebuscki.si/si/dogodki/

 

 

Podpornik in strokovni vodja letošnjih Okroglih trebuščkov, je “Moj ginekolog leta 2019”, Aleksander Merlo, dr. med., spec. ginekologije in porodništva, ki je v svoji več kot 35-letni delovni praksi na svet pospremil več kot 15.000 novorojenčkov.

Hkrati so Okrogli trebuščki, ki jih je v  treh letih obiskalo že več kot tisoč nosečnic, tudi dobrodelni. Kotizacija v višini 10 €, ki jo prispeva vsaka udeleženka, bo namreč šla v celoti za prispevek pri nakupu novega ultrazvoka Porodnišnice Postojna.

Za sodelovanje na dogodku Okrogli trebuščki 28. maja v Minicityju v ljubljanskem BTC-ju je potrebna prijava na https://www.okroglitrebuscki.si/si/dogodki/prijava-na-dogodek/, ker je število mest omejeno, pa vam svetujemo, da pohitite.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si