Okusite sladoled slovenskih sladolednih mojstrov še to poletje

Ste vedeli, da si letošnje vroče poletje lahko popestrite s popolnoma naravnimi sladoledi, ki so za povrh vsega še izdelani v Sloveniji?

 

 

Izbirate lahko med različnimi okusi, ki jih povezuje dejstvo, da so čisto brez umetnih barvil in da vsebujejo skoraj 60% sadni delež!

 

Največji slovenski trgovec Mercator vam to poletje ponuja nove sladolede slovenske proizvodnje Gelatissimo. Izbirate lahko med sladoledom v banjici, korneti in različne sladoledne palčke. Še posebej popularni sta sladoledni palčki z izjemno nizko vsebnostjo maščob in zelo visoki sadnim deležem.

 

»Z Mercatorjem sodelujemo od leta 2006, ko smo skupaj začeli razvijati sladolede za Mercatorjevo lastno blagovno znamko«, pravi Boštjan Jerončič, direktor podjetja INCOM iz Ajdovščine. »Od takrat skupaj vsako leto razvijamo nove, potrošniku prilagojene izdelke, ki smo jih letos nadgradili s trendovskimi sladoledi Gelatissimo. Partnerski odnos z Mercatorjem je za nas izjemnega pomena, hkrati pa smo hvaležni tudi za podporo pri uvajanju naših inovativnih izdelkov pod blagovnima znamkama Leone in Leone AL!VE«, dodaja.

 

Ker je pred nami še dolgo poletje,  se osvežite s sladoledom Gelatissimo iz izbranih sestavin, ki ga ustvarjajo slovenski sladoledni mojstri. Ker dober sladoled, dobro dene.

 

Predsednik Mercatorjeve uprave Tomislav Čizmić poudarja: »V Mercatorju kupci pričakujejo širšo ponudbo izdelkov slovenskih proizvajalcev v vseh blagovnih skupinah. Zato si v sodelovanju z domačimi proizvajalci stalno prizadevamo zagotoviti nove, raznolike in kakovostne slovenske izdelke po konkurenčnih cenah, sočasno pa tako tudi manjšim slovenskim proizvajalcem omogočamo možnosti za širitev in razvoj dejavnosti.«

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si