Olje kot hrana za telo

Za svoje telo moramo skrbeti vsak dan. Nega kože je ritual, ki ga je treba izvajati ves čas. Le tako lahko koža ustvari lastno zaščito. Olje za prhanje je eden izmed tistih izdelkov, ki bi ga morali imeti na svoji polički ob tušu. Ta ohranja naravne obrambne mehanizme kože in jo ščiti pred izsušitvijo.
Suha občutljiva koža hitro postane razdražena zaradi okoljskih sprožilcev, kar še poveča njeno občutljivost.  Dražljaji iz  okolja nenehno vznemirjajo našo kožo, da se komaj odpočije. Suh zrak, vlažen zrak, sonce, veter, preparati za telo, parfumi, oblačila, poleg tega pa še vse, kar pojemo in popijemo … Veliko bremen za eno samo telo. Ker imamo za večerno rutino čedalje manj časa, je odlično sredstvo za tuširanje Eucerin PH5 Olje za prhanje.

 

Eucerin pH5 olje za prhanje je bilo posebej razvito z izjemno blagimi površinsko aktivnimi snovmi, ki so primerne za čiščenje suhe občutljive kože. Edinstveni sistem za pH-ravnovesje znamke Eucerin daje formuli optimalno pH-vrednost, da zaščiti naravne obrambne mehanizme kože in ohrani njeno odpornost.
Izdelek, ki je obogaten z naravnimi negovalnimi olji, koži povrne lipide, daje prijetno blagodejen in svilnato mehak občutek na koži ter preprečuje izsušitev kože, tudi pri pogosti uporabi. Olje za prhanje je na voljo v nežno odišavljeni različici in različici brez dišav.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si