Omar Naber in Oto Pestner z novim singlom ”Get there fast”

Omar Naber je združil moči z legendo slovenske zabavne glasbe Otom Pestnerjem v novem singlu Get there fast. Omarja je za novi single navdihnila neverjetna resnična zgodba znanca, ki mu je v velikem filmskem slogu uspela nemogoča rešitev iz venezuelskega zapora. Za rešitev je poleg izjemne volje in vztrajnosti uporabil tudi svoje plezalsko znanje in dokazal, da ti lahko uspe vse, če le verjameš vase. “Zgodbe o zmagi človeškega duha so me vedno pritegnile in ta neverjetna zgodba me je navdihnila, da sem po njej napisal iskren in ganljiv tekst, k sodelovanju pa sem povabil tudi Ota, ki je brez obotavljanja v prvo privolil, kar si štejem v visoko čast.” pravi Omar.
Oto, ki je te dni zelo zaposlen, saj izdaja novi dvojni album z imenom Oto Pestner 2017, ki obljublja zanimiv repertoar pesmi, na njem pa bosta tudi pesmi On my way in Get there fast, ki sta nastali v sodelovanju z Omarjem, je o sodelovanju z Omarjem povedal: »Zelo sem vesel sodelovanja z Omarjem, ki je odličen vokalist in vedno iščem nove glasbene izzive, saj vem, da so še stvari, ki bi jih v glasbi rad preizkusil.”
Oto in Omar sta sodelovanje razširila tudi na koncertno področje in skupaj pripravila poseben klubski koncertni program Trip to Las Vegas, s katerim sta v intimnem vzdušju prvič navdušila v polnem Klubu Blunout v Domžalah. “Ko Oto zapoje z mano še On My Way, si ne bi mogel želeti več,” je navdušen Omar.
Prisluhnite navdihujoči zgodbi o doseganju nemogočega.

                                                                                                                

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si