Omega je izbranim povabljencem predstavila urarske novosti na dogodku Omega Days

Od globokega morja, do skrajnih koncev Zemlje, do širnega vesolja … časomeri Omega so bili vedno del teh najizvrstnejših dogodkov v novejši zgodovini človeštva.

Dlje kot 170 let trajajoča tradicija beleženja zgodovine našega planeta. Omega je na zapestjih vseh teh pionirjev svojega področja beležila in še beleži zgodovino skozi čas, ki nam je dan kot merska enota. Tako kot je sama pionir na svojem področju, Omega ponosno krasi zapestja pionirjev svojega področja, raziskovalcev, svetovnih voditeljev in tudi vseh ostalih, ki cenijo Omegino mešanico uspešnosti in oblikovanja že vse od leta 1847.

Več o Omegi in njenih dosežkih, predvsem pa novostih, so izbranim povabljenim, na dogodku Omega Days, predstavili pretekli teden na čudoviti lokaciji – v atriju stare Pošte. Program je povezoval Sebastijan Cavazza, glasbena gosta Grega Skočir in Zoran Čalić iz skupine Big Foot Mama sta poskrbela za čudovito vzdušje, novosti pa si je kot poseben gost in prijatelj blagovne znamke Omega ogledal tudi naš najuspešnejši pevec Jan Plestenjak.

Jan Plestenjak in Sebastijan Cavazza. FOTO: Bojan Stepanüiü

Izvrstnost in mojstrstvo urarstva si lahko podrobneje ogledate v Ljubljani in sicer v Omega butiku na Čopovi ulici 1.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si