OMEGA na 96. podelitvi oskarjev

Prizorišče 96. podelitve oskarjev je bilo Dolby Theatre v Ovation Hollywoodu. Na dogodku so počastili filme, izdane leta 2023, najboljši pa so prejeli prestižno nagrado – oskarja. Prestižne pa so tudi OMEGA ure, ki so jih nosili zasluženimi dobitniki oskarjev: Cillian Murphy, Da’Vine Joy Randolph in Cord Jefferson.

Cillian Murphy

Zmagovalec za najboljšega igralca v glavni vlogi za “Oppenheimer”, je Cillian nosil 41 mm De Ville Prestige iz nerjavečega jekla z zelenim zavihom.

Da’Vine Joy Randolph

Zmagovalec za najboljšo igralko v stranski vlogi za “The Holdovers”, je Da’Vine na dogodku nosila 28 mm Constellation v jeklu z meteoritnim zavihom.

Cord Jefferson

Zmagovalec za najboljši prilagojeni scenarij za “Ameriško fikcijo”, je Cord nosil novo lansirano Speedmaster Moonwatch s belim zavihom.

Colman Domingo

Nominiran za najboljšega igralca v glavni vlogi za “Rustin”, je Colman nosil 40 mm De Ville Prestige iz nerjavečega jekla z zaobljenim PVD črnim zavihom.

Jeffrey Wright

Nominiran za najboljšega igralca v glavni vlogi za “Ameriško fikcijo”, je Jeffrey izbral 40 mm De Ville Trésor iz nerjavečega jekla z zaobljenim črnim zavihom in prikazom rezerve moči.

Brendan Fraser

Večkrat nagrajeni igralec in voditelj na 29. podelitvi oskarjev je nosil 41 mm Constellation v 18K Sedna™ Gold z sončno čopičastim modrim zavihom.

Enzo Vogrincic

Oskarjev nominiranec za najboljši mednarodni celovečerni film “Društvo snega”, je Enzo na dogodku nosil 40 mm De Ville Trésor iz nerjavečega jekla z zaobljenim opalnim srebrnim zavihom.

Dominic Sessa

Igralec v “The Holdovers”, nominiran za najboljši film, je Dominic nosil 40 mm De Ville Trésor iz nerjavečega jekla z zaobljenim črnim zavihom in prikazom rezerve moči.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si