Omejena izdaja micelarne vodice za odstranjevanje ličil

 

Micelarno vodo je prvi izumil Laboratorij Bioderma v začetku 90. let za Parižanke, ki so si do tedaj svoj obraz umivale s trdo vodo iz pipe.

Njeno ime izhaja iz njene tehnologije čiščenja – micelov. Čistilna sredstva se namreč pri zelo specifični koncentraciji združijo in oblikujejo v micele. Miceli se na bombažni blazinici odprejo kot magnet, ki ujame vso nečistočo in ličila. Ko je nečistoča pritrjena na bombaž, jo skupaj z blazninico vržemo stran. Ker miceli ne dražijo ali izsušijo kože, so idealni tudi za čiščenje občutljive kože.

Iz Laboratorija Bioderma pa sedaj prihaja novost– omejena izdaja micelarne vode, namenjene občutljivi koži – Sénsibio H2O Reverse pump.  Sredstvo za odstranjevanje ličil in nečistoč, ki hkrati neguje in vlaži kožo, je na voljo v omejeni izdaji na potisk – enostavnejša, popolnoma preprosta uporaba z eno roko, z uporabo vatirane blazinice. Ima neprimerljivo moč odstranjevanja ličil in je hkrati izjemno nežna do kože ter ne povzroča alergijskih reakcij ali draženja.

 

En izdelek za 3 delovanja: čiščenje, odstranjevanje ličil in vlaženje kože (cena: 19,85 €).

Foto: instagram, PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si