Omejena kolekcija “THE.DEWY.ROUTINE.” iz CATRICE


Sveže z rdeče preproge, mednarodnih modnih brvi in socialnih omrežij: popularen “Dewy” izgled. Svež jutranji izgled je kot lepotni trend našel svojo pot tudi v vsakodnevno rutino po vsem svetu.

Omejena kolekcija “THE.DEWY.ROUTINE.” iz CATRICE ponuja popolne izdelke za sijoč in zdrav sijaj kadarkoli v dnevu. Jutranji sijaj, poletni sijaj in polnočni sijaj – trije koncepti, vsak s tekočim osvetljevalcem, pudrom in osvetljevalcem v stiku. Omejeno kolekcijo dopolnjujeta dva profesionalna čopiča, ki sta popolnoma usklajena z različnimi nanosi. Za sijoč izgled ves dan!

Osvetljevalec v stiku

24/7 s skladno ujemajočimi osvetljevalci v stiku: dan se začne s svežim “wet-lookom”. Popoldan se kože dotakne poletje in zvečer je čas za holografski sijaj. Vse tri različice imajo “dewy” efekt. V praktični stik obliki za kozmetično torbico.

Kompaktni puder

Kompaktni puder za „dewy“ izgled v treh različicah: mehak sijaj za zjutraj, poletni bronzing sijaj za popoldansko sonce in s holografskimi efekti za zvečer.

Tekoči osvetljevalec

Tri tekoče teksture osvetljevalca – vsaka za določen del dneva – z “dewy” efektom: svetlejšim zjutraj, bronzing za popoldan in intenzivnim holografskim sijajem za zvečer. Nosite ga lahko samostojno ali zmešate v tekoči puder.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si