Omejena kolekcija “THE.DEWY.ROUTINE.” iz CATRICE


Sveže z rdeče preproge, mednarodnih modnih brvi in socialnih omrežij: popularen “Dewy” izgled. Svež jutranji izgled je kot lepotni trend našel svojo pot tudi v vsakodnevno rutino po vsem svetu.

Omejena kolekcija “THE.DEWY.ROUTINE.” iz CATRICE ponuja popolne izdelke za sijoč in zdrav sijaj kadarkoli v dnevu. Jutranji sijaj, poletni sijaj in polnočni sijaj – trije koncepti, vsak s tekočim osvetljevalcem, pudrom in osvetljevalcem v stiku. Omejeno kolekcijo dopolnjujeta dva profesionalna čopiča, ki sta popolnoma usklajena z različnimi nanosi. Za sijoč izgled ves dan!

Osvetljevalec v stiku

24/7 s skladno ujemajočimi osvetljevalci v stiku: dan se začne s svežim “wet-lookom”. Popoldan se kože dotakne poletje in zvečer je čas za holografski sijaj. Vse tri različice imajo “dewy” efekt. V praktični stik obliki za kozmetično torbico.

Kompaktni puder

Kompaktni puder za „dewy“ izgled v treh različicah: mehak sijaj za zjutraj, poletni bronzing sijaj za popoldansko sonce in s holografskimi efekti za zvečer.

Tekoči osvetljevalec

Tri tekoče teksture osvetljevalca – vsaka za določen del dneva – z “dewy” efektom: svetlejšim zjutraj, bronzing za popoldan in intenzivnim holografskim sijajem za zvečer. Nosite ga lahko samostojno ali zmešate v tekoči puder.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri