One je ikona stila. Ona je nova ambasadorka YSL Beauté!

Najbolj poznana modna revija Variety jo opisuje kot eno izmed najbolj perspektivnih igralk in osebo s prirojenim občutkom za stil. Obožujemo jo, ker krši modna pravila in s takšnim načinom oblačenja izraža svojo osebnost. Zaradi ležernega stila, prežetega s pridihom brezčasnega glamurja, je na svojo stran pridobila številne oboževalce, ki redno spremljajo njene objave na Instagramu. Zoë Kravitz. Ikona stila. Neizmeren talent. Vir navdiha. Zvezda, katere čas še prihaja … Ona je pristna umetnica, ki na vsaki točki v svojem življenju pogumno in samozavestno izraža svoj jaz. Ne preseneča torej, da je YSL Beauté v njej videl pravo osebo za promocijo ličil in jo kot globalno ambasadorko sprejel v svojo družino.

Zoë je že nekaj časa prisotna na ameriških družabnih omrežjih kot YSL muza, saj objavlja fotografije z make-upom in nasvete o stilu za aktivne mlade ženske. Sodeluje tudi v projektu YSL Beautéa Before the Light, ki predstavlja najbolj znane talentirane glasbenike iz vsega sveta. Zoë jim pomaga, da zablestijo pred kamero in izrazijo svojo osebnost s pomočjo ličil. Sicer pa se bo pot Zoë Kravitz kot globalne ambasadorke pričela z začetkom leta 2018, česar se igralka in glasbenica zelo veseli: “YSL Beauté je ena izmed mojih najljubših znamk. Njen spoj sofisticiranega šika in surovih elementov mi daje prečudovito svobodo, da se izrazim skozi modo in lepoto. Od nekdaj jo povezujem z avtentičnostjo, prežeto z močjo in in neustrašnostjo. Zelo sem vznemirjena zaradi sodelovanja s to legendarno modno in kozmetično hišo.”

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri