Optika Ghetaldus zdaj tudi v Ljubljani

Optika Ghetaldus po praznovanju 64. rojstnega dne in razvoju lastne blagovne znamke nadaljuje s širitvijo poslovanja na slovenskem trgu. V sredini septembra so svojo prvo optiko odprli v nakupovalnem središču Maximus Murska Sobota, od danes naprej pa lahko njihove storitve preizkusite tudi v Ljubljani. Optiko so že obiskali znani slovenski obrazi, kot so Gregor Čeglaj, Katarina Benček, Eva Cetrih, Lorella Flego in ostali.

V samem centru Ljubljane, na Wolfovi 8 je vrata odprla Optika Ghetaldus in le peščici izbrancev predstavila najnovejše smernice na področju okvirjev sončnih in dioptrijskih očal. Številni znani obrazi so bili navdušeni nad odprtjem, modna novinarka in voditeljica Lorella Flego pa nam je zaupala, da se lahko Optika Ghetaldus brez dvoma primerja tudi s tistimi večjimi optikami v Milanu ali New Yorku. »Izbor je res neverjeten in veliko okvirjev sem pred kratkim videla na modnih brveh, všeč mi je, da je visoka moda vse bolj dostopna tudi v Sloveniji,« je še dodala Lorella.

Na odprtje nove optike je prišel tudi sanjski moški Gregor Čeglaj, ki je užival v pretežno ženski družbi, del katere so bile tudi Katarina Benček, Eva Centrih in Tesa Jurjaševič. Vse so se strinjale, da se v Optiki Ghetaldus res najde za vsakega nekaj – vse od športnih okvirjev do elegantnih in brezčasnih očal, ki vam bodo služila še po več letih. Fashionistke so bile na dogodku  najbolj navdušene nad retro modeli, ki so letos pravi modni hit, svoj »modni trenutek« pa so doživele tudi živahne barve in nekoliko večji okvirji. Zanimive modele očal je ob kozarčku penine preizkusila tudi vražja dama Pika Zrim in povedala, da zares dodajo piko na i prav vsakemu videzu.

V Optiki Ghetaldus  si prizadevajo tudi za zdrav vid svojih strank, zato so na otvoritvi potrdili, da ponujajo koncept brezplačnega nadzora vida. Ko se ga boste udeležili, bodo strokovnjaki v optiki podali strokovno oceno vašega vida, glede na diagnostiko in vaš življenjski slog pa vam nato svetovali, kaj izbrati. V Optiki Ghetaldus med 21. 10. 2021 in 30. 11. 2021 lahko izkoristite –15 % popusta, ki velja za nakup vseh sončnih očal, vseh okvirjev za dioptrijska očala ter kontaktne leče.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si