Osebni pomočnik in nepogrešljiv modni dodatek v enem

02_yoga-910_gold-_4k-hd-edgeless-display

Imate že star in počasen prenosni računalnik? Je težak in okoren za prenašanje, a obenem vaš nepogrešljiv spremljevalec skozi delovni ali študijski dan? Danes nikakor nismo več omejeni na delo z računalnikom samo doma ali v pisarni. Službe in naši urniki postajajo vse bolj dinamični in individualni, kar nam omogoča več fleksibilnosti, lahko delamo na daljavo in od kjerkoli, a imamo zato tudi različne potrebe in želje tudi pri računalnikih. Nekaterim je pomembno, da so lahki za prenašanje naokrog, drugim, da so zelo zmogljivi, in tretjim, da so predvsem trendi videza. Naprava, ki združuje vse v enem, pa bo postala vaš novi najboljši prijatelj, ki ga boste s ponosom pokazale vsem prijateljicam.

yoga-910_gold_with-you_at_everystep

Danes si marsikatera ženska pod pojmom osnovne opreme za delo predstavlja vrhunski in lep pametni telefon, zmogljiv prenosni računalnik in morda tudi tablični računalnik. Skupaj je to kar veliko teže za nosit naokrog, zato pogosto s seboj nosimo raje samo tablico ali celo samo telefon. Za nekatera opravila je to povsem priročno, a kdaj brez računalnika preprosto ne gre. Ob sodobnih računalnikih ne boste več v dilemi, ali bi raje izbrale tablico ali prenosni računalnik, saj imate lahko zdaj z novimi herojskimi napravi oboje oziroma dva v enem.

A man using a HP Spectre x360 Convertible PC on a deck outdoors.

Asus ZenBook Flip UX360, Lenovo Yoga 900 in HP Spectre x360 so računalniki prihodnosti, ki jih odlikuje trendi videz, poseben fleksibilen dizajn pa omogoča vrtljivost ekrana za 360°, kar pomeni, da ekran lahko preklopite na mnogo različnih načinov. Lahko ga uporabljate na primer kot stoječ ekran za priročen ogled video vsebin ali pa ga s popolnim preklopom spremenite v tablični računalnik, saj imajo ti računalniki tudi visoko resolucijski zaslon na dotik.

Tako s seboj ne rabite nositi niti miške, doma pa zaradi izjemno zmogljive baterije lahko pustite celo polnilec. Vsi imajo vrhunski operacijski sistem Windows 10, ki z inovativnimi in priročnimi lastnostmi zmore več kot vsi ostali, zato boste več zmogli tudi vi.

Moderno oblikovani prenosniki so na voljo v klasični sivi in srebrni, pa tudi v trendi zlati in celo rose gold različici. Priročna tankost in s tem peresna lahkost vas bosta navdušili, prav tako vse okoli vas, kadar boste delali na primer v udobju vaše najljubše kavarne, z njim pa boste navdušili tudi svoje prijatelje na večerni zabavi. Poskrbite tudi za varnost svojih podatkov, saj menda ne želite, da bi kdo brskal po vaši e-pošti, imel dostop do fotografij in družbenih profilov.

03a_yoga-910_consumer_speciallity_stills_gold_fpr_closeup

Na nekaterih modernih napravah je na voljo priročna posebna varnostna identifikacija uporabnika preko prstnega odtisa ali prepoznave obraza, ki poleg varnosti zagotavljata izjemno uporabniško izkušnjo brez tipkanja gesel. Tako boste v sekundi odklenili napravo s potegom prsta ali pogledom v kamero in že boste pripravljeni na delo.

Da boste popolnoma trendi in v stilu, poskrbite le še za to, da boste svojega novega lepotca odele v lepo torbo za prenosnike. Izberite takšno, ki vam bo poleg modnega videza zagotovila tudi udobno nošenje in bo narejena iz kakovostnih, trpežnih in nepremočljivih materialov. Potem pa pot pod noge in novim uspehom naproti.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si