Osvojite vikend paket za dve osebi v Villi Angelina


Po napornem delovnem tednu se nihče izmed nas ne bi branil razvajanja v objemu narave in popolnega miru, kjer najdeta duša in telo zopet svoj mir, kajne? 

Idilična nastanitev Villa Angelina vam nudi prav to. Nahaja se v neokrnjeni naravi prijetne vasice Topole, ki je oddaljena 2 km od središča Rogaške Slatine. Uživali boste v čudovitem razgledu na slovensko pokrajino vse od Kozjanskega hribovja do Kamniških Alp in v sosednjo Hrvaško.

Zjutraj vas bodo razvajali z obilnim samopostrežnim slovenskim zajtrkom, obogatenim z dodatki domačih zelišč. Nato pa se prepustite naravi in njenim lepotam, saj razgibana okolica nudi izjemne možnosti pohodov po okoliških hribih, obiščete lahko tudi bližnja termalna kopališča ali kolesarite po vsakem terenu (kolesa si lahko tudi izposodite).

V času kosila svoje brbončice razvajajte v priznanih gostiščih, kot je na primer Gostišče Jurg, ki je od Ville Angeline oddaljeno le 10 minut hoje, ali pa se sprehodite po Angelininem vrtu, ki vas bo očaral z vonjem sivke in drugih zelišč in kjer lahko pokušate slovenske dobrote iz domače piknik košarice. Na voljo vam je tudi piknik kotiček.

Za vse, ki se navdušujete nad glasbo, v Villi Angelina nudijo organizirane oglede svetovno priznanega družinskega podjetja Škrabl, ki je v neposredni bližini in se ukvarja z izdelavo veličastnega glasbila – orgel.

Ob večerih priporočamo obisk njihovega sprostitvenega kotička, kjer je na voljo masažni (ogrevani) bazen za 7 oseb, savna za 6 oseb in profesionalni masažni stol. Vaš dan, ki ste ga preživeli v naravni tišini in čistem zraku, pa se bo končal v eni izmed prijetnih sob s podeželskim stilom.

Vas zanima, kako lahko osvojite razvajanje za dve osebi v objemu narave?
Ker GRAZIA rada potuje in odkriva lepe kotičke naše domovine, smo se pridružili kampanji “Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo”, ki poteka pod okriljem Slovenske turistične organizacije. Skupaj z njimi vas vabimo, da v poletnih dneh raziščete pravljične kotičke naše raznolike dežele ter svoje razloge, zakaj čutite Slovenijo, fotografije in videe najljubših destinacij delite na družbenih omrežjih. Za sodelovanje v nagradni igri ne pozabite pripisati #ifeelsLOVEnia in @Grazia Slovenia. Vsak teden bomo podelili 4 majice, na koncu pa bomo izmed vseh sodelujočih izžrebali srečno nagrajenko ali nagrajenca, ki bo prejel vikend paket za dve osebi v Villi Angelina.

Foto: Zofija Škrabl

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si