Otvoritev poletja na lepotni način

Brezskrbno poletje na soncu z nepogrešljivimi NIVEA SUN izdelki

 

Zaščita pred soncem za celo družino

 

V eksotičnem vrtu ljubljanske restavracije Shambala je NIVEA pozdravila začetek naposled vročega poletja in pričarala vzdušje rajskega otoka. Ob angelskem glasu švedske jazz pevke Marine Martensson in sproščenem druženju ob eksotičnih azijskih okusih smo spoznali najnovejše izdelke NIVEA SUN za otroke, nad katerimi bodo najmlajši letos še posebej navdušeni.

 

Igrivo in pred soncem varno poletje

Za nepozabno otvoritev poletne sezone je na čudovito topel in sončen dan v eksotičnem vrtu restavracije Shambala poskrbela NIVEA, ki vselej misli na to, da smo dobro zaščiteni pred močnim poletnim soncem. Da bodo med letošnjimi vročimi poletnimi dnevi in aktivnostmi na soncu, ki jih malčki obožujejo, starši lahko povsem brezskrbni, bo poskrbela prenovljena linija za zaščito pred soncem za otroke NIVEA SUN Kids Protect & Care. Izdelki z visokim zaščitnim faktorjem nudijo takojšnjo visoko učinkovito zaščito otroške kože pred sončnimi opeklinami in so dolgotrajno vodoodporni. Še posebej očarata dva igrivo obarvana roll-ona, posebej prilagojena otrokom.

“Otroci lahko z obarvanimi roll-oni zaščito nanesejo tudi sami, saj so izdelki priročno majhni, povrhu vsega pa še obarvani zeleno in rožnato, tako da bo nanos sredstva za zaščito pred soncem letos še posebej zabaven,” je zbranim na dogodku povedala Mateja Švađumović iz podjetja Beiersdorf.

Dodala je, da je otroška koža še posebej občutljiva na sonce, zato jo zaščitimo pred opeklinami in dolgoročnimi nevarnimi posledicami ter nanose redno osvežujmo tekom dneva. Kožo je dobro poleti zaščititi tudi z lahkotnimi oblačili.

 

Marina Martensson je letos že skočila na morje

Za posebej lahkotno in sproščeno vzdušje na dogodku je – ob poletni azijskih okusih in osvežujočih napitkih – poskrbela švedska pevka Marina Martensson, ki smo ji lahko lani prisluhnili v finalu evrovizijskega izbora EMA. “Včeraj mi je uspelo prvič letos skočiti za nekaj ur na morje. Ker je bilo sonce že močno, sem kupila NIVEA kremo za zaščito pred soncem. Moja koža je sicer, od kar sem v Sloveniji, postala manj občutljiva na sonce,” je povedal izjemna vokalistka Marina Martensson, ki je zbrane s svojim angelskim glasom v mislih popeljala na zasanjan rajski otok in pregnala občutek predpoletnega stresa.

Gosti so lahko tudi preizkusili nove obarvane roll-one in si bili edini, da je vonj izdelkov za zaščito pred soncem NIVEA nedvomno pripeljal poletje tudi v mesto.

Poletje je resnično tu! Naj bo čudovito, sproščeno in varno pred soncem.

This slideshow requires JavaScript.

FOTO: Luka Svetic za znamko NIVEA

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si