Otvoritev prvega Nespresso butika v Sloveniji smo proslavili v stilu

Prvi Nespresso butik v Sloveniji

V sredo, 28. 11., se je v ljubljanskem Cityparku odvil prav poseben dogodek. Številni znani Slovenci in predstavniki družbe Nespresso so skupaj izrekli toplo dobrodošlico prvemu Nespresso butiku v Sloveniji. Svečano odprtje butika so zaznamovali slavnostni govori in druženje ob odlični kavi, zabava pa se je nato preselila v Raddison Blu Plaza Hotel, kjer so gostje lahko okušali kavo na edinstven način.

Vrhunsko kavo Nespresso smo v Sloveniji pozdravili že v začetku novembra, zdaj pa je nov Nespresso butik dočakal tudi svoje svečano odprtje. Te slavnostne priložnosti sta se udeležila tudi Vincent Termote, Nespresso poslovni direktor za evropski trg, in Aleksander Surlu, izvršni direktor SF1 Coffee, ki sta izrekla toplo dobrodošlico znamki Nespresso tudi v Sloveniji.

Vrhunska kava v središču pozornosti

Kot se za Nespresso spodobi, je bila v središču večera vrhunska kava. Gostje so lahko v prijetnem vzdušju okušali izjemno kavo in spoznavali pestro ponudbo aromatičnih okusov. Druženje se je nato nadaljevalo v Radisson Blu Plaza Hotelu, kjer se je pristna kavna izkušnja še stopnjevala. Sledila je namreč večerja, ki je vključevala kavne primesi treh Nespresso kavnih družin: intenzivne, uravnotežene in sadno/cvetlične. Povabljeni so lahko tako uživali v edinstveni izkušnji Nespresso kave v kombinaciji z odlično hrano. Da se odlično dopolnjujeta tudi kava in glasba, pa je s svojim izjemnim nastopom dokazala Anja Bukovec.

Nespresso je s tem dogodkom ponovno dokazal, da ničesar ne prepusti naključju. Celoten preplet sofisticiranih kavnih arom, odlične hrane in vrhunske glasbe je navdušil goste. Vsi slovenski ljubitelji kave pa lahko avtentično izkušnjo pitja kave doživijo v novem ljubljanskem butiku, kjer jih bodo Nespresso kavni strokovnjaki razvajali s popolno skodelico kave Nespresso.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri