Ovijte se v nežen cvet potonike!

L’OCCITANOV laboratorij je ob preučevanju potonik odkril edinstven izvleček in z njim obogatil kolekcijo za izboljševalno nego obraza Popolna potonika, ki kožo neguje z žametnim dotikom potonikinih cvetov. Patentirani izvleček iz potonike, ki vsebuje izjemno visoko koncentracijo naravnih rastlinskih sladkorjev, je glavna aktivna sestavina izboljševalnega kompleksa, ki opazno izboljša stanje kože ter ima takojšnje in dolgotrajne rezultate. Njegov učinek? Navlažena koža, poenotena tekstura kože, zmanjšane pore in gubice – lepša polt.

V juniju na police prihajajo čudovite novosti v omejeni izdaji, ki odsevajo preplet inovativne tehnologije in osupljive narave. Na voljo v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini www.loccitane.si od 8. junija 2017.

 

Cvetno čistilno olje Popolna potonika, 200 ml: Čisto pravi cvetovi v izdelku za čiščenje obraza? Tako je – L’OCCITANOVO novo Cvetno čistilno olje Popolna potonika je obogateno s pravimi cvetnimi listi potonike iz francoskega departmaja Drôme. Odlikuje ga naravna nekomedogena formula, ki s kože učinkovito odstrani nečistoče in ličila, obenem pa jo navlaži in nežno osveži. Kožo naredi svilnato gladko in sijočo ter jo pripravi na naslednji korak v negovalnem ritualu obraza. To čistilno olje pripada novi generaciji izdelkov za čiščenje obraza, saj je L’OCCITANE prvič v svoji zgodovini združil inovativno formulo s pravimi cvetnimi listi. Izbral je zgolj najkakovostnejše ročno obrane cvetove, ki še obogatijo edinstven trenutek senzoričnosti.

 

 

Izboljševalna meglica za obraz Popolna potonika, 50 ml: Odkrijte mali trik za velik učinek! L’OCCITANOVA večnamenska Izboljševalna meglica za obraz Popolna potonika osveži in navlaži kožo, pomaga zmanjšati pore ter nemudoma poživi in fiksira ličila. Ultrafina formula vas bo ne le očarala s svojo prefinjeno dišavo, pač pa tudi pomagala trajno izboljšati polt in zmanjšati nepravilnosti na koži.

 

 

Obarvani balzami za ustnice Popolna potonika ZF 25, 4 g: Cvetoča potonika je naravnost osupljiva. Cvet se med odpiranjem spremeni in razkrije edinstveno naravno lepoto svojih žametnih, svežih in sijočih cvetnih listov. Ta trenutek lepote je L’OCCITANE ujel v Obarvane balzame za ustnice Popolna potonika z zaščitnim faktorjem 25, ki pomagajo nahraniti, zaščititi in polepšati ustnice. Balzami, obogateni z izboljševalnim izvlečkom iz potonike in na voljo v petih odtenkih, ustnicam podarijo svežo naravno barvo.

 

 

 

Hitra vlažilna maska Popolna potonika, 6 ml: Se vam mudi in nimate časa za nego obraza? Rešitev je L’OCCITANOVA nova Hitra vlažilna maska Popolna potonika. Zasnovana je posebej za ženske, ki so ves dan aktivne, in zagotavlja hitro delovanje za takojšnje rezultate. Formula, obogatena z izvlečkom iz potonike, nemudoma odžeja kožo in jo izdatno navlaži. Bogata kremna maska nahrani in napne kožo, polti pa podari svež zdrav sijaj. Koža je čudovito navlažena, prožna in žametno gladka ter sije z naravno lepoto.

 

Nočna izboljševalna maska Popolna potonika, 6 ml: Čez noč lahko za kožo naredite veliko. Dober spanec že od nekdaj velja za pomemben dejavnik, ki prispeva k lepi koži. Njegov učinek pa lahko še povečate: medtem ko spite, je koža namreč najdovzetnejša za negovanje. L’OCCITANOVA Nočna izboljševalna maska Popolna potonika z lahko nemastno gelasto teksturo je posebej zasnovana za preprečevanje znakov utrujenosti in medle kože, ki se lahko pojavijo po dolgem dnevu ali če ste vstali zelo zgodaj. Maska, ki jo pustite delovati čez noč, nahrani in poživi kožo, polti pa podari zdrav sijaj. Koža je zjutraj videti sveža, spočita in sijoča.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si