Ovijte svojo kožo v prefinjeno praznično dišavno mešanico!

kolekcija-joyeuses-fetes-img-01

40 let. 40 božičev. 40 silvestrskih večerov. In z njimi 40 novih začetkov. Leta 2016 L’OCCITANE praznuje častitljivo 40. obletnico in z vsako letošnjo kolekcijo obuja spomin na čudovita potovanja, srečanja, žetve in uspehe, ki so oblikovali ta štiri desetletja.

Krema za telo in gel za tuširanje

Krema za telo in gel za tuširanje Joyeuses Fêtes

Leto se zaključuje s cvetno noto kovačnika, ki spremlja osvežilen akord zelenega čaja. Novo L’OCCITANOVO kolekcijo je navdihnil prvi olfaktorni spomin Olivierja Baussana, ustanovitelja te svetovno priljubljene blagovne znamke. Kolekcija Joyeuses Fêtes razkriva dišavni preplet belih cvetlic in zelenega čaja, s katerim so obogateni prefinjeni praznični izdelki. Njihovo embalažo je navdihnil francoski okrasni papir z domino-vzorcem, ki izvira iz posebne provansalske tradicije.

Krema za roke Joyeuses Fêtes

Krema za roke Joyeuses Fêtes

Arležanke, gospodične iz kraja Arles, so s tem okrasnim papirjem  obložile police v omarah in predale v predalnikih, kamor so spravile svoje slavne obleke. Okrasni papir z domino-vzorcem, ustvarjenim z lesenimi šablonami, so sprva uporabljali kot tapete, z njim so krasili trgovine s klobuki in celo knjižne platnice. Vzorec odraža mehkobo in preprostost, ki se čudovito prepletata s prazničnostjo. Kako fantastičen način za praznovanje ob zaključku tega posebnega leta!

Kolekcija Joyeuses Fêtes je v trgovinah L’OCCITANE in spletni trgovini www.loccitane.si na voljo od 3. novembra 2016.

V trgovinah L’OCCITANE pod imenom Joyeuses Fêtes najdete pestro paleto izdelkov za nego kože, ki bodo vašo kožo ovili v prefinjeno dišavno tančico zelenega čaja, jasmina in kovačnika: Gel za prhanje (250 ml; 14,70 eur), ki kožo nežno očisti. Kremo za telo (200 ml; 35,60 eur), ki s svojo s svilnato teksturo pomaga nahraniti, navlažiti in zmehčati kožo. Balzam za ustnice (12 ml; 8,10 eur) obogaten s karitejevim maslom, ki pomaga nahraniti, zmehčati in zaščititi ustnice. Podari jim občutek prožnosti in sproščenosti.

Balzam za ustnice Joyeuses Fêtes

Balzam za ustnice Joyeuses Fêtes

Krema za roke (30 ml; 8,10 eur) bo poskrbela za dlani, mehke kot dojenčkova ritka, saj je obogatena s karitejevim maslom, ki pomaga nahraniti in zmehčati kožo. Parfumsko milo (50 g; 4,60 eur), izdelano iz palmovega olja s certifikatom RSPO*, pridobljenega na trajnosten in sledljiv način, nežno očisti roke in telo.

Parfumsko milo Joyeuses Fêtes

Parfumsko milo Joyeuses Fêtes

Foto: PR

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si