Paco Rabanne, gospodar fantazij


Paco Rabanne predstavlja moško dišavo Pure XS. Neukročeno, orientalsko in svežo dišavo bo vsak moški nosil s ponosom, saj bo v njegovi dami vzbudila strast in poželenje.

 

Paco Rabanne poznamo kot divjo znamko, ki je vedno tam, kjer najmanj pričakujemo. Provokativne in ikonične dišave vedno šokirajo in se odmikajo od norm, hkrati pa ustvarjajo fantazije. Saga XS je navduševala že leta 1993, sledil je Black XS, poletje 2017 pa prinaša Pure XS, ki ima presežke že v svojem genetskem zapisu.
Dišavo sta ustvarili dve veliki parfumerki – Caroline Dumur in Anne Filipo, ki je kreirala tudi dišavo Lady Million. Njun izziv je bil ustvariti dišavo, ki daje občutek, da koža dehti od poželenja in gori od naslade. Dišava vzbudi vsa čutila – seveda vonj, pa tudi okus in dotik.

Pure XS je živahna, magnetna in sveža orientalska dišava. Prvi presežek je eksplozivna svežina. Med predigro čuti podivjajo zaradi ledenega ingverja. Drugi presežek in dvojna nespodobnost je tleča čutnost. Pridih cimeta ustvarja pikanten dotik. Sledi globoka vanilija, prepojena z usnjeno-likerno-mošusevimi prepletanji. Končno se potopimo v utripajočo toplino mire, posute s sladkorjem. Ta daje občutek pregrete kože, ki vstopi v spremenjeno stanje. Sledi želja po še več.

Foto: PR

Save

Save

Save

Save

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si