Pajkova mreža v Prekmurju

Po Kopru, Bledu, Slovenj Gradcu in Novem Mestu, se je tokrat Telemachova karavana zabave ustavila v Murski Soboti. V BTC Cityju je potekalo že peto praznovanje novega LTE omrežja prihodnosti.

P_1

Namesto prekmurske gibanice so se obiskovalci sladkali z odličnim Jezerškovim carskim pražencem, otroci so rajali s Piko Nogavičko in Nodijem, najbolj pogumni pa so se slikali s Telemachovim pajkom, ki je presenečal s svojimi akrobatskimi vragolijami.

P_2

Za sproščeno vzdušje, plesne korake in glasbene ritme so tudi tokrat poskrbeli:  Samuel Lucas s skupino, Alya, Kataya, Trkaj, Klemen Bunderla, Omar Naber, Mambo Kingsi, Matjaž Jelen, Natalija Verboten, Rok Ferengja, Andraž Hribar, Nuša Derenda in DJ Baza. So se pa na odru odlično znašli tudi nekateri obiskovalci, ki so zapeli skupaj z znanimi glasbeniki.

P_3

Na plesišču se je zavrtela tudi Ditka Maučec, direktorica marketinga in prodaje pri Telemachu: »Najbolj me veseli, da lahko nekaj dobrega delimo med vse zabave željne ljudi. Naši Telemachovi večeri so res nekaj posebnega in v čast mi je, da smo se zabavali po skoraj vsej Sloveniji. Zabave pa niso edina stvar, kar smo za vas pripravili to poletje. Že nekaj mesecev namreč gradimo novo LTE omrežje, omrežje prihodnosti, ki  vsem obstoječim in bodočim uporabnikom prinaša novo izkušnjo. Prepustite se tehnologiji prihodnosti in doživite to izkušnjo z nami.«

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si