Paloma Elsesser blesti v novi kampanji za Zalando “Ustvari svoj trenutek” 

Zalando, vodilna platforma za modo in življenjski stil v Evropi, je izdala novo kampanjo s podpisom: Ustvari svoj trenutek. Kampanja predstavlja najnovejše trende in stile za novo jesensko sezono, ki so na voljo na Zalando.si, ter hkrati praznuje živahne modne trenutke.

V glavni vlogi TV spota nastopa supermodel Paloma Elsesser, zagovornica sprejemanja lastnega telesa in ozaveščanja mentalnega zdravja, ki predstavlja najnovejše sezonske videze. Skupaj s Palomo nastopa tudi njena sestra in model, Ama Elsesser. Pridružujejo se jima še avstrijski DJ in model Wolfram, nizozemski model Dylan Hasselbaink, nemški glasbenik Noah Levi in španska igralka Hajar Brown.

TV spot upodablja kratke scene iz vsakodnevnega življenja, v katerih so ujeti ‘osebni modni trenutki’ v outfitih, ki prinašajo veselje, motivacijo in zadovoljstvo. Kampanjo je posnel znani londonski pisatelj in režiser, Isaac Lock, vizuale je ustvaril nemški fotograf, Jonas Unger. Nastopajoče je postilirala igralka in oblikovalka kostumov Tereza Ortiz.

Ralph Rijks, podpredsednik za regionalni marketing na Zalando, je ob izidu dodal: “Naša najnovejša kampanja vabi kupce k ‘ustvarjanju svojih trenutkov’ skozi neskončne videze, ki so to sezono na voljo na spletni platformi Zalando. Bodisi je to sprehod po parku ali večerna zabava s prijatelji, upamo, da bo kampanja navdihnila ljudi k svobodnemu samoizražanju in ustvarjanju mnogih srečnih modnih trenutkov.“

Ogled napovednika kampanjskega filma si lahko ogledate tukaj.

Nova jesensko-zimska kolekcija je zdaj že na voljo za nakup na www.zalando.si. Naše najljubše modne kose si oglejte v spodnji galeriji:

This slideshow requires JavaScript.

 

 

#MakeYourOwnMoment

#Zalando

@Zalando 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si