Papirnate brisače Paloma, nepogrešljiv pripomoček v vsakem gospodinjstvu

Ste nekaj polili, kuhate, čistite okna, imate doma razigrane otroke, ki radi packajo?

 

Za vse življenjske situacije v gospodinjstvu smo razvili posebno brisačo. Včasih je pa ena dovolj dobra tudi za več gospodinjskih opravil. Izbirajte med papirnatimi brisačami Paloma Super Care in Multi Fun.  

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Ekstra vpojne in super močne brisače

Kaj je pomembno, ko izbirate pravo papirnato brisačo? Prav gotovo je zaželeno, da ni potrebno odviti preveč papirnate brisače, da bi pobrisali razlito tekočino. Zato so papirnate brisače Paloma narejene tako, da so posebej vpojne in močne. Obe lastnosti bosta prišle še kako prav, ko boste odstranjene olupke iz mokre zelenjave ali sadja želeli varno prenesti iz pulta do koša z biološkimi odpadki, kamor lahko odvržete tudi brisačo. Priporočamo, da uporabite eno od 3-slojnih brisač iz naše ponudbe brisač Paloma Multi Fun. Če pa se spopadate z vpijanjem odvečne maščobe, potem je prava izbira brisača Paloma Super Care Pro Food.

 

 

Paket dveh ali šestih brisač

Izberite pakiranje, ki je ravno pravšnje za potrebe v vašem gospodinjstvu. V Palomi ponujamo običajna pakiranja po dve brisači, pri čemer imajo ene brisače več in druge manj papirja. Seveda pa lahko posežete tudi po pakiranju primernejšem za družine s po šestimi brisačami. Poiščite svojo v ponudbi Paloma Multi Fun ali Paloma Super Care brisač.

 

Dolg ali kratek listič, ali raje nekaj vmes

Običajno velik listič papirnate brisače je vsestransko uporaben. Kdaj pa kdaj bi pa potrebovali samo pol lističa. V Palomi imamo zato brisače s kratkim lističem, ki pogosto nadomeščajo servieto pri malici. Za večje naloge pa boste našli tudi brisačo z lističem, ki ima kar 4 centimetre več od običajnega.

 

Bele ali potiskane

Papirnate brisače so običajno bele. Tu in tam pa je prav zabavno, če je na njih zanimiv motiv. V Palomini ponudbi najdete široko ponudbo belih brisač in brisače s potiskom, ki velikokrat nadomestijo prtiček na mizi ali pa servieto pri malici. Potiskane brisače najdete v liniji Paloma Multi Fun.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Z vonjem ali brez

Nekoliko nenavadno je, da so papirnate brisače odišavljene. Ampak včasih je tudi to prednost. Nežna dišava, ki jo v proizvodnem procesu v Palomi nanašamo na tulec, na katerega nato navijemo papir papirnate brisače, čudovito odišavi prostor. V Palomi ponujamo takšno brisačo v liniji Multi Fun.

 

Paloma MultiFun

Še več priročnosti

Navade uporabe brisač so različne, mi pa se želimo tem navadam prilagoditi z našimi izdelki. Za uporabnike, ki doma nimajo stojala za papirnate brisače, smo razvili brisačo z izvlečno stročnico, ki jo lahko odvijamo od znotraj navzven. Papirnate brisače z izvlečno stročnico najdete pod linijo Paloma Super Care.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si