Papirnice Office&More in galanterije Bags&More predale 1000 igrač Slovenski karitas

Dobrodelna akcija Darilo za prijatelja

V sredo, 4. 12., je podjetje Acron, d.o.o., predalo Slovenski karitas prvi del zbranih daril v dobrodelni akciji ‘Darilo za prijatelja’.

 

 

V decembru je v zraku posebne veselje, ste ga že začutili? V tem času se pogosteje srečujemo s prijatelji in družino, več si privoščimo, si nazdravimo in kupujemo darila. Ampak vsi ne živijo v tako srečnih okoliščinah. Veliko družin v Sloveniji živi v pomanjkanju in starši breme praznikov še težje prenašajo kot preostale dni v letu.

 

V sredo, 4. decembra, je podjetje Acron, d.o.o., v svojih papirnicah Office&More v Mercator centru Maribor in Planetu Tuš Celje ter v galanteriji Bags&More v Cityparku Ljubljani predalo prvi del donacije iz dobrodelne akcije ‘Darilo za prijatelja’. Kar 1000 tako zbranih igrač in ustvarjalnih pripomočkov bodo Škofijske karitas v sklopu prazničnih obdarovanj razdelile otrokom, ki živijo v težjih socialnih razmerah.

 

Dobrodelna akcija ‘Darilo za prijatelja‘ je potekala v novembru in se decembra nadaljuje. V poslovalnicah Office&More in Bags&More so pripravili nabor določenih izdelkov, ki jih priporočajo za obdarovanje otrok: igrače, ustvarjalne pripomočke in otroške nahrbtnike. V imenu vsake stranke, ki bo v času akcije kupila katero od teh daril, bodo en enak izdelek podarili v dobrodelni namen. Vsa na ta način zbrana darila bodo namenili Slovenski karitas.

 

Vabljeni, da skupaj razveselimo še več otrok!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si