Parfois prebuja čudoviti občutek, ki nam ga ponuja domače zavetje

PARFOIS-FW168

Portugalska modna znamka vrhunskih modnih dodatkov za prihajajočo sezono predstavlja nov koncept kampanje jesen-zima. Z njo želi izžarevati idejo počutja kot doma – »feeling at home« in pogled znamke na to, kako se je možno počutiti čudovito kot doma na nepoznanem kraju.

Zvezda kampanje je poljski model Maria Loks. Ni znano, od kod je prišla in kam je namenjena; vemo le, da doživlja preobrazbo v stavbi Walden 7 v Barceloni, ki jo je oblikoval slavni postmoderni arhitekt Ricardo Bofill. V objektiv argentinskega fotografa Rodriga Carmuega so ujete barve in linije stavbe, vse pa se navezuje na enega najvplivnejših trendov v tej sezoni, to so 70-a s svojimi presenetljivimi zimskimi odtenki od olivno zelene do rumene in mešanice materialov, kot so žamet, biseri in čipke. Z vključevanjem vzorcev iz 70-ih let nas vse to harmonično popelje do luksuznega viktorijanskega, boho ali povsem zimskega okolja.

PARFOIS-FW16PARFOIS-FW169Formula za to sezono ostaja ista: pravila ne obstajajo in kombinacije so neomejene. To poudari avanturistično, radovedno naravo Parfoisove ženske, ki ima lahko čistejši, minimalistični stil, ki ga popestri z dizajnerskimi torbicami in nakitom, ali pa je naklonjena bolj romantičnemu boho okolju in mešanici bleščic, našitkov, vezenja in žameta.

PARFOIS-FW167PARFOIS-FW163Parfois se pri svojem razvoju na začetku nove sezone osredotoča na korak naprej. Ponuja večjo izbiro na oddelku oblačil. Tople jakne, dolgi šali, krzneni ovratniki so pristni kosi zime. Prihaja tudi popolnoma nova kolekcija modnih dodatkov, ki vključuje posrebren in pozlačen personaliziran nakit ali čisto zlato in srebro, kar jo naredi še bogatejšo in posebno.

PARFOIS-FW166 PARFOIS-FW165Za zimo 2016/17 Parfois izzove vsako žensko, naj se dodatno sprosti in poišče domačnost v odkrivanju. Nagovarja s ključnim vprašanjem: kako se lahko počutiš tako čudovito kot doma? (What makes you feel at home?)

PARFOIS-FW162PARFOIS-FW1611
Novo kolekcijo jesen-zima 2016/17 najdete v trgovinah Parfois v Cityparku v Ljubljani, Europarku v Mariboru ali Citycentru v Celju ter poslovalnicah Sportine po Sloveniji.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si