Pasji modni dodatki še nikoli niso bili tako “kul”!

1

Hrvaška znamka s pasjimi modnimi dodatki Dawg Swag predstavlja novo kolekcijo, v katero se boste zaljubile vse modne navdušenke, ki rade poskrbite tudi za dodelan stil svojega štirinožnega prijateljčka. Temelj nove kolekcije so prečudovite ogrlice in povodci, ki bodo vašega psička ali psičko spremenile v pravo modno zvezdo. Vsako ogrlico sestavljajo okrasni trakci, ki jih lahko poljubno snamete ali zamenjate, kot tudi pentljice in kravate.  Lastniki psov lahko tako personalizirajo ogrlico svojega ljubljenčka na kar 18 načinov in jo prilagodijo situaciji.

3

Tudi povodce Dawg Swag lahko lastniki personalizirajo po svojih željah. Zamenjajo ročaj ali se poigrate z inovativno zapestnico, namenjeno lastnikom psom. Dovolj je, da pričvrstite povodec na zapestnico in se podate s psičkom na sprehod.

2

“Ideja za razvoj novih izdelkov se je rodila iz potrebe, saj nismo mogle najti lepe ogrlice ali povodca za svoje pse. Odločile smo se napraviti kolekcijo, ki bo všečna psom in njihovim lastnikom,” je povedala Viktorija Šebalj, ena od lastnic Dawg Swag.

Da bi bil vaš psiček stilsko usklajen od repa do glave, Dawg Swag ponuja tudi usnjene torbice, ki služijo kot držalo za vrečke ali torbica za poslastice. “Vsi izdelki so ročno delo, narejeni na Hrvaškem in iz kvalitetnega italijanskega usnja. Ogrlice in povodci obstajajo v dveh barvah, črni in bež, medtem ko so modni dodatki  na voljo v roza, modri, rdeči in rumeni barvi. Možnosti kombiniranja so številne in zavisijo od kreativnosti lastnika,” je povedala so-lastnica Dawg Swag, Maja Cvetković.

c0dade_5cab790b7f0f4c7caa78697617edeafa

Da ne bi bilo vašim ljubljenčkom v hladnih dneh prehladno, so pri Dawg Swag za njih pripravile tudi tople in mehke hoodije.

Celotno ponudbo preverite: TUKAJ

Foto: PR

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si