Pasji spektakel ob prenovljeni trgovini Mr. Pet na Celovški

Alenka Godec s psičko Chilly.

Letos poslovalnica Mr. Pet na Celovški v Ljubljani praznuje deseto obletnico. Ob tej častitljivi številki pa je doživela popolno prenovo in postala največja in najpestrejša trgovina za hišne ljubljenčke v Sloveniji. Mr. Pet je ob tej prelomnici poskrbel za pravi pasji spektakel.

Organizirali so največje srečanje dalmatincev v Sloveniji pod taktirko Jasne Kuljaj, ki se je kot voditeljica za en dan prelevila v ‘prijazno’ Cruello de Vil. Tako je Celovška prekipevala v znamenju belo-črnih odtenkov in tisočerih pikic, nova trgovina pa je za vse skrbnike hišnih ljubljenčkov ponudila prav posebno izkušnjo.
Na zabavi ni bila na sporedu le pasja revija, temveč je bilo celotno dogajanje posvečeno štirinožnim prijateljem. Tako so se psički lahko posladkali v pasji restavraciji 4Pet, preizkusili Pasji kokos, uživali v proizvodih Royal Canin in Natures Menu ter si privoščili prave priboljške iz pasje pekarne Hov Hov. Za piko na i je poskrbelo brezplačno fotografiranje s hišnimi ljubljenčki, veterinarski nasveti in striženje krempljev, ki so jih ponudili iz klinike in salona Moj Vet. Ljubljenčki so se pomerili tudi na poligonu in osvojili slastne nagrade, na koncu pa je največjo predstavo dalmatincev zaokrožila slastna torta iz pasje pekarne Hov Hov.

Maja Ferme nikamor ne gre brez svojih kužkov, Om in Shanti. Tokrat je uživala v družbi vodje umetnikov ličenja Max Factor, Tine Fabjan.

 

Boris Kobal je za svojo psičko izbiral zimski plašček.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si