PAT CALVIN NAVDUŠUJE Z NOVIMI MODELI ČEVLJEV NA MODNEM KOSILU NA DUNAJU

Predstavitev nove kolekcije “Pat Calvin Shoe Collection” je prinesla občutek jeseni za vse goste in jih presenetila z brezčasnimi modeli čevljev, v katere se lahko zaljubijo! Videze je navdihnila narava in jesenske barve.

Danes zjutraj so se nacionalni in mednarodni gostje iz modne scene in življenjskega sloga zbrali v dunajski trgovini Calienna Concept Store, da bi občudovali novo kolekcijo Pata Calvina. Blagovna znamka nosi 151-letno strokovno znanje avstrijskega tradicionalnega podjetja HUMANIC. Pat Calvin je vedno dajal prednost visokokakovostnim materialom, kot sta npr. mehko usnje in vrhunsko udobje. Obkrožen z bujnimi rastlinami in vzdušjem, ki je bilo videti kot neposredna povezava z naravo, so se gostje lahko navdušili nad najnovejšimi ženskimi in moškimi modeli ter ter dodatki iz kolekcije Pat Calvin.

This slideshow requires JavaScript.

“Prepričani smo nad pozitivnim odzivom na našo kolekcijo vsakdanjih čevljev,” je dejala Sira Alexandra Medardt, Pat Calvin vodja izdelkov za žensko kolekcijo. Helmut Fromm, vodja izdelkov Pat Calvin za moške je dodal: “Ambient v Calienni popolnoma uteleša čistost in eleganco, ki jo ki ga izraža kolekcija Pat Calvin. Vgrajena kavarna je usklajena tudi z novim z duhom te kolekcije. Poleg tega smo zelo hvaležni, da smo lahko delili našo strast do čevljev s toliko navdihujočimi osebnostmi.”

NOVA KOLEKCIJA ČEVLJEV PAT CALVIN

Jesen je v znamenju naravnosti, z barvami iz narave, ki jih je enostavno kombinirati. Kolekcija za jesen/zimo ponuja različne tipov čevljev za udoben vsakdanji videz.

Ženska kolekcija znamke Pat Calvin sega od modnih mokasinov iz gladkega usnja do modnih gležnjarji iz semiša, priložnostni škornji s čipkami z izrazitim podplatom iz krepiranega materiala in vsestranski škornji Chelsea v čudovitih zemeljskih odtenkih. Modeli ponujajo široko paleto subtilno vznemirljivih jesenskih stilov. Med naravnimi in umirjenimi barvami v kolekciji se ponavljajoče poudarjene barve, kot je npr. temno vijolična.

Nova kolekcija vsebuje tudi nekaj klasičnih izdelkov za moške garderobe. Bela superge, praktični, a vsakdanji škornji iz visokokakovostnih vrst usnja so bistvenega pomena. Presenetljivi detajli, kot so ikonične vezalke, robustni podplati ali trendovske barve, kot je Downtown Brown, ustvarjajo športni pisarniški videz, pa tudi ležeren slog za prosti čas. Barvna paleta kolekcije vključuje naravne odtenke, kot so rjava, bež in kaki, ter klasične barve, kot sta kremno bela in črna, ki jih je mogoče zlahka kombinirati.

This slideshow requires JavaScript.

Pri izdelavi telefona Pat Calvin je bil velik poudarek na visokokakovostni izdelavi kolekcije. Za to so bili izbrani proizvodni obrati z dolgoletnimi izkušnjami na področju izdelave čevljev. Nekateri modeli so bili izdelani tudi v evropski regiji. Izbrano visokokakovostno usnje je na voljo tako v ženskih kot moških modelih. Od mehkega semiša, ki je prijeten na otip od trenutka, ko ga oblečete, do naravno strukturiranega gladkega usnja in trpežnega usnja nubuk za vsakdanji videz – kolekcija ponuja vse. Nekateri modeli v ženski kolekciji so bili izdelani s posebej zasnovanim zadnjim delom, ki popolnoma ustreza potrebam stopal žensk.

Vse podrobnosti o vrhunskih modelih so na voljo v informacijah o izdelku, ki tudi vključujejo stilske nasvete in nasvete za nošenje strokovnjakov Sire Alexandre Medardt in Helmuta Fromma. Ugledni gostje, kot so moderator in vplivnež Andreas Moravec, svetovni prvak v smučanju Lizz Görgl, zvezdniška astrologinja Astrid Hogl-Kräuter ter glasbena zvezda in zmagovalka tekmovanja Dancing Star Missy May niso zamudili predstavitve Pata Calvina. To je bila ekskluzivna zbirka, ki je vse obiskovalce potopila v milino narave in se končala kulinarično in modno.

O Pat Calvin

Pat Calvin sproščen, ležeren in naraven modni slog prenaša na različne vrste obutve. Vrste mehkega usnja, odlična izdelava in visoko udobje vas udobno vodijo skozi dan. Barve izhajajo iz narave – za priložnostni videz s stilom in razredom, ki je očarljiv! Najbolj sproščen način, da vedno ostanete v koraku z modo.

This slideshow requires JavaScript.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si