Paula’s Choice predstavlja novo kremo za nego kože okrog oči

Paula's Choice Resist Anti-Aging Eye Cream 36,50 eurKrema za oči v negi kože ni nekaj nujno potrebnega, saj naj bi se večina dobro formuliranih izdelkov za obraz – vlažilnih krem, serumov in ostalih tretmajev – uporabljala tudi na predelu okrog oči. V kolikor ženska čuti, da potrebuje dodatno kremo za nego predela okrog oči in narediti več v boju proti znakom staranja, izsušeni in poškodovani koži, naj se prepriča, da uporablja najboljšo, takšno, ki je formulirana z učinkovitimi sestavinami, ne zavaja s pretiranimi trditvami, je drugačna v svoji teksturi in rezultatih glede na običajne vlažilne izdelke za obraz. Prav zato so pri Paula’s Choice zasnovali kremo Resist Anti-Aging Eye Cream, ki vsebuje dokazano učinkovite antioksidante, peptide in koži podobne sestavine za boj proti gubam, poškodbam sonca, suhi koži in ostalim težavam, ki se pogosto pojavljajo na predelu okrog oči. Posebno oblikovana tubica pa ohranja pomembne anti-aging sestavine stabilne.

Kdaj uporabiti kremo Paula’s Choice Resist Anti-Aging Eye Cream?

Resist Anti-Aging Eye Cream je popolnoma drugačne teksture kot preostale Paula’s Choice vlažilne kreme – je razkošno bogata, a kože kljub temu ne masti. Zahvaljujoč temu in anti-aging sestavinam pa ta vrhunski izdelek, 100% brez dižav in barvil, omehča gube in drobne linije ter učvrščuje in vlaži suho kožo. Uporaba kreme Resist Anti-Aging Eye Cream pomaga tudi pri svetljenju temnih kolobarjev in vnetij, ki so posledica poškodb od sonca in potencialnih poškodb kapilar, zahvaljujoč protivnetnim rastlinskim izvlečkom in antioksidantom. Da bo napredek še bolj očiten, pri Paula’s Choice priporočajo uporabo kreme Resist Anti-Aging Eye Cream in dnevne vlažilne kreme z zaščitnim faktorjem SPF 25 ali več na dnevni ravni.

“V kolikor so vaši temni kolobarji genetskega izvora, obstaja možnost, da napredka ne boste opazili, vsekakor pa bodo vlaženje, svetlenje in učvrščevalne koristi, ki jih ta krema za okrog oči prinaša, doprinesle k boljšemu videzu področja okrog oči,” opozarjajo in svetujejo pri Paula’s Choice.

Aktivne sestavine v kremi Resist Anti-Aging Eye Cream bodo pripomogle tudi k zmanjšanju podočnjakov, saj zmanjšujejo zabuhlost in pospešujejo prekrvavitev. A ključni pomen pri kremi Resist Anti-Aging Eye Cream predstavljajo anti-aging sestavine, ki stimulirajo proizvodnjo zdravega kolagena. Čez čas, ko se prične tvoriti kolagen, videz kože postaja bolj zdrav in mladosten, površina koža pa bolj gladka in čvrsta.

“Radi bi poudarili, da krema za okrog oči ne bo popolnoma učvrstila ali zategnila ohlapne ali že povešene kože okrog oči. Takšen rezultat je namreč nemogoče doseči z izdelki za nego kože, ne glede na to, kaj vsebujejo. Tu govorimo o že zmanjšani elastičnosti kože, ki je povezana z leti in ki za drastične rezulate potrebuje že kozmetične posege,” iskreno in brez zavajanja potrošnic še opozarjajo pri Paula’s Choice.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si