Pentlja Concept Store upihnila prvo svečko!

1

Pentlja je pika na »i« vsakega darila. Smetana na torti. “Naša želja je, da ime Pentlja ljudi spomni na darilo, ki ga podarijo sami sebi, in ugodje nakupa, ki ga dopolnjuje,” pravita Goga in Matjaž iz trgovine Pentlja.

3

V Pentlji verjamejo, da se med segmentoma povprečnosti množičnih znamk in ekskluzivnosti visoke mode odpira potencial za drugačnost in drznost. Hočejo biti drugačni, kakovostni in cenovno sprejemljivi, zato pod eno streho ponujajo izbor večine slovenskih oblikovalcev, pa tudi oblikovalska imena iz širše regije. Osredotočajo se na iskanje neodvisnih oblikovalcev, za katere je trgovina prvi resni stik s trgom in potencialnimi strankami.

2

Rezultat enoletnega dela je tudi to, da so vedno bolj prepoznani v strokovnih krogih. Letos spomladi so tako dobili povabilo k sodelovanju na World Fashion Week-u v Parizu, nominirani so za »A Design Award«, za urejenost interierja, prepoznavajo jih brand managerji večjih podjetij pri nas in iz tujine, dobro sodelujejo z vsemi slovenskimi lifestyle in modnimi revijami … tudi z Grazio, ki je še posebej ponosna na uspehe, ki jih žanje trgovina Pentlja. Ne preseneča torej, da so se prvega rojstnega dne trgovine Pentlja razveselili številni modni navdušenci in niso zamudili razreza slastne torte, okrašene z nešteto pentljicami. Na še mnogo let!

4

Foto: Urška Premik

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si