Perilo Lisca ponovno na modni reviji v središču Milana

Drugo leto zapored se je na čudovitem trgu pred katedralo v Milanu odvil prav poseben dogodek, ki je presenetil mimoidoče – in navdušil tiste, ki so tja prišli namerno.

V začetku marca je italijanska influencerka Laura Brioschi ponovno organizirala “Body Positive” modno revijo, katere glavni podpornik je bila Lisca. Ženske vseh oblik, velikosti, barv in posebnosti so se ponosno sprehodile pred množico občudovalcev in tako poudarile pomen pozitivne samopodobe.

Lauri Brioschi, manekenki in influencerki s preko 500k sledilci, se je tokrat pridružilo okrog 150 deklet, ki podpirajo projekt – za dober namen in opazno sporočilo so odvrgla oblačila sredi Milana. To je že druga izvedba dogodka, ki želi opozoriti, da lahko rečemo ne diskriminaciji in tako ženske kot moške nagovarja, naj se otresejo vseh predsodkov.

Laura in dekleta iz njene najožje ekipe so se po improvizirani modni pisti sredi glavnega milanskega trga sprehodila v belem perilu Lisca. Med njimi so bile model Fabiana Pastorino, Miss Italia Curvy 2016, model za večje velikosti Zuza Zakrewska iz Poljske, Sharon Grobben iz Nemčije, blogerka Benedetta De Luca in influencerka Nina Rima.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si