Pet komedij za popoln zaključek tedna

Večer, rezerviran za smeh: Pet komedij, ki vas bodo razveselile na Pickbox NOW

Prisrčne komedije so namenjene temu, da nas razvedrijo, in na Pickbox NOW jih je nekaj, ki so idealne za to! Priporočamo vam teh pet filmov, v katerih igrajo nekateri najboljši igralci današnjega časa, med njimi Salma Hayek, Keira Knightley, Scarlett Johansson in Julianne Moore. Preživite večer nasmejani ob Pickbox NOW.

 

5. Kako biti latino ljubimec (How To Be A Latin Lover, 2017)

Maximo bi rad obogatel brez truda, zato zapeljuje starejše bogatašinje in se na koncu poroči z dvakrat starejšo od sebe. 25 let pozneje je utrujen od prebujanja poleg 80-letne žene, ki se ga odloči zamenjati za mlajšega. Ko ga vrže iz vile in Maximo konča v sestrinem stanovanjcu, se s pomočjo nečaka poskuša dokopati do nove bogate tarče.

Igrajo: Eugenio Derbez , Salma Hayek, Kristen Bell

 

 

4. Middleton (At Middleton, 2013)

Edith Martin in njena živčna hči Audrey prideta na informativni dan na univerzo Middleton, kjer sta na ogledu tudi George Hartman in njegov nemotivirani sin Conrad. V nekem trenutku se Edith in George izgubita in odtavata. Ko iščeta svojo skupino, se zbližata.

Igrajo: Andy Garcia, Vera Farmiga, Taissa Farmiga

 

 

3. Ženski možgani (Female Brain, 2017)

Raziskovanje biokemije ženskih možganov, ki ga opravlja nevroznanstvenica Julia, je predstavljeno skozi odnose treh parov: Zoe in Grega, ki začenjata čutiti vpliv svojih karier na svoj zakon, nato Lise in Stevena, ki si želita začiniti svoj zakon, ter Lexi in njenega fanta Adama, ki se ga ves čas trudi spremeniti. Medtem pa Julijine možganske sinapse postanejo močno dejavne, saj se njeni študiji pridruži čedna oseba…

Igrajo: Whitney Cummings, Toby Kebbell, Beanie Feldstein

 

 

2. Večna najstnica (Laggies, 2014)

Megan zgrabi panika, ko jo fant zasnubi, zato se za teden drni skrije pri svoji novi prijateljici, 16-letni Anniki, ki živi z očetom.

Igrajo: Keira Knightley, Chloë Grace Moretz, Sam Rockwell

 

 

1. Don Jon (2013)

Jon Martello je uspešen zapeljivec, ku mu vsak večer uspe osvojiti “desetko”. Toda še najboljše avanture za eno noč ga ne osrečijo tako kot pornografija. Išče bolj zadovoljujoče spolno življenje in na poti bo srečal povsem različni ženski, ki ga bosta veliko naučili o življenju.

Igrajo: Joseph Gordon-Levitt , Scarlett Johansson , Julianne Moore

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si