Pet najbolj norih zapletov v božičnih filmih, ki se v resničnem življenju nikoli ne zgodijo

Božični filmi so čarobni in zato jih imamo radi. Omogočajo nam videti dogodke, ki si jih želimo, hkrati pa vemo, da se kaj takega v resničnem življenju redko zgodi. Predstavljamo vam pet neverjetno norih zapletov v božičnih filmih, ki se v resničnem življenju nikoli ne zgodijo.

(Razen če vas je nekdo povabil na praznovanje božiča v dvorec in ste se zaljubili v princa, potem resnično živite kot v božičnem filmu.)

 

Vse te neverjetne in čudovite božične filme glejte na Pickbox NOW. Če še niste naročeni na to domačo predplačniško pretočno video storitev, je zdaj pravi čas za to. Pripravili smo akcijo, 20 % popusta na vse pakete Pickbox NOW! Pri aktivaciji kateregakoli paketa uporabite kodo XMASSI19.

 

BOŽIČNI ČEVLJI (A SHOE ADDICT’S CHRISTMAS)

Se vam je že kdaj zgodilo, da so vas pomotoma zaprli v trgovino s čevlji? Noelle dela v blagovnici, kjer pomotoma ostane zaklenjena na božični večer. Sreča žensko, ki trdi, da je njen angel varuh. Kdo je pravzaprav njen angel varuh.

A Shoe Addict’s Christmas

 

BOŽIČNA ZVEZDA (A STAR FOR CHRISTMAS)

Ta neverjetna zgodba bi se težko komu v resnici zgodila. „Običajno“ dekle pristane v zvezi s hollywoodskim igralcem. Zanka je v tem, da velja za “težavnega”. Bo njuna ljubezen preživela?

A Star For Christmas

 

BOŽIČ NA POSESTVU BRAMBLE (A BRAMBLE HOUSE CHRISTMAS)

Moški v oporoki vse svoje premoženje zapusti medicinski sestri. Njegov sin Finn tega ne more verjeti, zato se odloči, da ji bo sledil na počitnicah in odkril, kaj se dogaja. Ko ona ugotovi, kdo je Finn, mu ne more več zaupati.

A Bramble House Christmas

 

 PRINCESKA ZA BOŽIČ (CHRISTMAS AT CASTLEBURY HALL)

Poslušajte zdaj, kakšen je ta vrtoglavi božični zaplet. Daljni sorodnik, s katerim se že dolgo niste slišali, vas povabi za božič v evropski dvorec, kjer se zaljubite v princa. Se vam to še ni zgodilo? Nič hudega, poglejte si ta čarobni film in uživajte.

Christmas at Castlebury Hall

 

SPOMIN NA MLADOST (CHRISTMAS ON HOLLY LANE)

Sarah, Riley in Cat so prijateljice še od otroštva, božiče pa so preživljale v Sarahini hiši. Kot odrasle se vrnejo v njeno hišo, da bi jo rešile v upanju, da bodo tako preživele še veliko skupnih božičev.

Christmas on Holly Lane

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si