Petdeset odtenkov teme osvaja slovenske kinematografe

Ladies night_Cineplexx Maribor

Po ekskluzivni predpremieri, ki je bila pred dvema dnevoma v ljubljanskem Koloseju, so se včeraj po vsej Sloveniji zvrstile številne premiere težko pričakovanega nadaljevanja Petdesetih odtenkov sive, ki so svet obnoreli pred natanko dvema letoma. Na premierah, ki so se v teh dneh zvrstile po vsem svetu, se je zbrala pestra druščina znanih obrazov in ostalih radovednežev, ki je imela edinstveno priložnost, da se med prvimi na lastne oči prepriča, kako se razpleta zgodba med ne več tako sramežljivo Anastasio Steele in privlačnim multimilijonarjem Christianom Grayem.

Špela JerebManekenka Anamarija Avbelj Lili Žagar in Marko Potrč_Kolosej Maribor Nina Šušnjara Nives Orešnik

Slovenskih premier so se udeležili številni znani obrazi, med njimi Lili Žagar in Marko Potrč, Danica Lovenjak, Omar Naber, Jasna Kuljaj, Lara in Boštjan Romih, Klemen Bunderla, Alenka Gotar, Ajda Sitar, Nives Orešnik, Nina Šušnjara, Špela Jereb in drugi.

Karin Škufca Jasna Kuljaj Lara in Boštjan Romih

Petdeset odtenkov teme z današnjim dnem nadaljuje svoj pohod na rednih sporedih slovenskih kinematografov, za prav posebno doživetje pa bodo nedvomno poskrbele tudi VALENTINOVE PREDSTAVE 14. februarja zvečer, za katere je že v predprodaji vladalo veliko zanimanje.

Foto: PR

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si