Peter Prevc v zakulisju snemanja za Huawei

Peter Prevc postal ambasador znamke Huawei: Pokukajte v zakulisje snemanja kampanje!

Smučarski skakalec Peter Prevc zna poleteti visoko in daleč. Tako je takoj po koncu skakalne sezone iz belih strmin »skočil« v povsem novo, a nič manj visokoletečo, vlogo. Postal je ambasador znamke Huawei!

Tik pred odhodom na težko pričakovane družinske počitnice je pred objektivom zagrebškega fotografa Marjana Radovića v ljubljanskem Studiu Železna posnel promocijske fotografije in v elegantnih oblačilih zapoziral ponosno in samozavestno, kot bi bil fotografske bliskavice njegova vsakodnevna stalnica, kar je očitno tudi na fotografijah, ki so nastale v zakulisju snemanja. Zahvaljujoč najhitreje rastočemu telekomunikacijskemu gigantu bo naš športni as sedaj s svojimi najdražjimi in oboževalci na družbenih omrežjih kot ponosni lastnik telefona Huawei P30 Pro ves čas delil vrhunske fotografije, ne glede na čas in lokacijo.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri