Pevka Nina Badrić postala obraz priznanega parfuma!

A002_C005_0920SE

Ali sami sebe doživljate kot edinstveno in energično osebo? Ste polni pozitivne energije, samozavestni in v življenje stopate po svoji poti? Če so vaši odgovori pritrdilni, vas bo nova parfumska voda podjetja Oriflame navdušila. Vonj parfumske vode My Destiny odraža duha individualnosti in vam daje samozavest, da sledite svoji poti. Izraža pristno ženstveno edinstvenost – temu primerno je tudi njeno ime, My Destiny (Moja usoda). Obstaja nešteto načinov, na katere ste lahko edinstveni. Lahko gre za izbiro pričeske ali način, na katerega opremite svoje stanovanje. Vsakdo izmed nas je zgodba zase. Na celem svetu ni osebe, ki bi postopala na točno takšen način kot vi. Vsekakor mora to biti eden od razlogov za vsakodnevno veselje. Novi vonj podjetja Oriflame, katerega obraz je hrvaška zvezdnica Nina Badrić, prinaša pozitivno energijo in dvigne samozavest, s pomočjo katere postanete še bolj samosvoji.

Vonj z mediteransko-sadno-zelenimi notami je intenziven in zelo ženstven. V čudoviti parfumski vodi pa je še ena posebna sestavina: poldrag kamen turmalin. Zakaj ravno turmalin? Čudovit kamen, ki ga uporabljajo tudi pri oblikovanju prefinjenega nakita, je začinjen s kristali, ki imajo edinstven pretok energije, ki poveča občutek samozavesti in vam pomaga izraziti vašega kreativnega duha.

my_destiny

My Destiny je kreacija izjemno cenjene ustvarjalke dišav Sophie Labbé. Dišave je ustvarjala že za mnoge znane znamke, kot so Gucci, Bulgari in Yves Saint Laurent, in vsakokrat vanje vpletla pogum, edinstvenost in samozavest. Tudi tokrat je do popolnosti razumela, kaj so pri Oriflamu želeli povedati z dišavo My Destiny. Zato je tudi segla po tako posebni sestavini, ki je poznana tako pa svoji lepoti kot po učinku, ki ga prinaša na področju samozavesti. Tako vonj My Destiny kot embalaža zanj sta simbola neponovljivosti. S pomočjo klasične tehnike barvanja stekla je vsaka steklenička obarvana s krivuljami zelene barve – takšne zelene, ki oponaša barvo turmalina. Vsaka steklenička je enkratna, kar pomeni, da je vaša My Destiny parfumska voda resnično edinstvena. Oriflame tako s ponosom predstavlja – prvič v zgodovini industrije dišav – originalno, personalizirano pakiranje. My Destiny je resnično edinstven vonj – tako kot ženska, ki ga nosi.

Glede na lastnosti parfuma ne preseneča, da je njegov obraz za celoten Zahodni Balkan Nina Badrić, ženska, polna pozitivne energije, samozavesti, samosvoja in navdih drugim. Nina svojo lepoto izraža tako navznoter kot navzven ter je za vzor mnogim ženskam, saj spoštuje in ustvarja lastno življenjsko pot, s tem pa tudi svojo usodo.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si