Po čem diši pa vaša jutranja skodelica kave?

Tako omamno lahko dišijo jesenska jutra

Kot moramo v hladnejših dneh poskrbeti za drugačno zaščito kože, je pomembno tudi, da se posvetimo zdravi prehrani in kljub krajšim dnevom, ki nam lahko kvarijo veselje, vzdržujemo dobro počutje. Poskusimo kaj novega in si privoščimo sprostitev.

 

Čeprav nam misli rade uhajajo v toplo poletje, na tisto teraso ob morju, s katere smo ob prvi kavici zadovoljno opazovali jutranji morski vrvež, ima tudi jesen svoj čar. Jesenska jutra so lahko prav čarobna. Nekako spokojna. Nežni sončni žarki in svež zrak, tople, žametne jesenske barve, v katere je odeta narava, so nekaj posebnega. Obarvajmo si jutra tudi sami, četudi nas prav vsakič ne pozdravi sramežljivi sončni sijaj.

Naj jutranje meglice razkadi krepčilen, pisan zajtrk, ki nam bo dal zagon za nov dan, in skodelica nežno kremastega cappuccina, ob katerem bodo naše brbončice kar zapele. Poskusite kaj novega in se razvajajte že zjutraj. Vonj po karameli, vaniliji ali čokoladi zagotovo pričara nasmeh na obraz. Prepustite se kremasti teksturi, uravnoteženemu okusu kave in mleka in popolnoma novim doživetjem cappuccina.

 

„Še bogatejši okus, praktično pakiranje in kremasta tekstura prenovljene linije Barcaffèjevih Cappuccinov bodo navdušili vse ljubitelje dobre aromatične mešanice in pričarali pozitivno vzdušje,“ pravijo pri Barcaffèju. Izbira okusov pa je tako pestra, da vsako jutro lahko drugače omamno diši.

 

Foto: @Barcaffee Capuccino

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si