Po jesensko zabavo na morje

Jesen ponuja obilo možnosti za izlete v družbi najdražjih. Zakaj se ne bi odpravili na morje in prosti čas popestrili z ogledom komedije?

Zaplavajte v ogrevanih bazenih z morsko in termalno vodo ter vdihnite Mediteran s polnimi pljuči. Gibanje je nujno skozi vse leto, jeseni pa je zdrav način življenja še toliko bolj pomemben za naše dobro počutje. V Termah Portorož je plavalnim podvigom namenjenih kar 700 m² vodnih površin. Ljubitelji savnanja pa bodo navdušeni tudi nad sedmimi vrstami savne in ledeno jamo. Razlog več za podaljšan konec tedna ob morju.

 

Sprehodite se po čudoviti slovenski obali, ki ima v jesenskih dneh prav poseben čar (foto: Jaka Ivančič)

 

Za zadovoljne brbončice

Oljčno olje, sezonska zelenjava in sol lokalnih pridelovalcev so rdeča nit jedi hotelov LifeClass Portorož. Privoščite si barvite istrske grižljaje v eni najbolj priljubljenih restavracij na portoroški promenadi, Istrian bistro & Tapas baru, ali pa se razvajajte ob kosu čokoladne torte s solnim cvetom v Café Centralu.

 

Okusite edinstveno sladico s solnim cvetom v Cafe Centralu (foto LifeClass Hotels & Spa)

 

Ne razočarajte svoje gospodinje

Ženske pogosto igramo več vlog: od mame, žene, gospodinje, poslovne ženske, zaupnice do prijateljice. Ob pozitivnem pogledu na svet in podpori razumevajočega partnerja nam menjava vlog ne predstavlja prevelikega izziva. Privoščite si večer, poln smeha, ob najbolj pikantni komediji za odrasle (18+). Med drugim boste izvedeli, zakaj dimnikar prinaša srečo, črne mačke pa nesrečo. Vidimo se v sredo, 30. 10., ob 20. uri v Mind Hotelu Slovenija v središču Portoroža.

 

V Mind Hotelu Slovenija si privoščite večer, poln smeha, ob najbolj pikantni komediji za odrasle (foto Boris Primožič)

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si