Po knjižni uspešnici še predstava?

Žena ima vedno prav

To poletje smo se Slovenci na plažah še posebej glasno krohotali ob knjižni uspešnici Žena ima vedno prav izpod peresa Kamenka Kesarja. Avtor knjige, ki redno zabava svoje sledilce na družbenih omrežjih, je tokrat prav tam namignil, da se po knjigi morda obeta tudi istoimenska gledališka predstava.

 

Knjižna uspešnica Žena ima vedno prav

 

Se bomo zakonskim peripetijam krohotali tudi v gledališču?

Knjiga Žena ima vedno prav je nastala na podlagi zelo zabavnih in iskreno zapisanih resničnih zakonskih dogodivščin, v katerih se zlahka prepoznamo, a si jih ne upamo povedati na glas. Zato pa se toliko bolj glasno zasmejimo, ko nekdo ubesedi naše misli. In tako se je knjige Žena ima vedno prav hitro prijel rek, da je to knjiga, ki jo – zaradi gromkega smeha – beremo glasno.

Šaljivi bloger Kamenko Kesar je v času od izida knjige dobil številne predloge, da knjigo prelevi v gledališko predstavo. Kot kaže je zdaj začel o tem tudi resno razmišljati. Na družbenem omrežju Facebook je namreč sledilce povprašal, ali bi si želeli ogledati predstavo in koga bi si želeli videti v glavnih vlogah. Odziv bralcev je bil odličen, nanizali so številne predloge za igralce in igralke, med njimi tudi avtorja samega.

 

Novi izzivi so v življenju dobrodošli

»Z idejo o predstavi se potiho res že nekaj časa poigravam. Novi izzivi so v življenju dobrodošli, še posebej, če se lahko z njimi še malo bolj prikupim ženi. (smeh) Zelo me veseli, na kako dober odziv je naletela zgodba, koliko posameznikov in knjižnic naroča nove in nove knjige, ter kako lepo so bralci naslov Žena ima vedno prav ponotranjili, vzeli za svojega. Šele zdaj, ob tako dobrih odzivih z vseh strani, dojemam, da je menda knjiga res dobro napisana. (smeh) Se mi pa zdi gledališka predstava zelo zahteven projekt, sploh, ker sem perfekcionist. Zato moram idejo za začetek res dobro premisliti, ničesar ne bi rad obljubljal,« je povedal Kamenko Kesar.

Že pred tem je na podlagi predlogov svojih bralcev med drugim ustvaril tudi skodelice in majice Žena ima vedno prav, ki jih je tako kot knjigo mogoče naročiti na spletni strani www.kamenko.si. Morda se utegne tudi predstava zares zgoditi.

 

Idealno darilo za obletnice in poroke

Knjiga Kamenka Kesarja Žena ima vedno prav se je sicer izkazala kot velik letošnji hit in – zaradi same vsebine in naslova – kot idealno darilo za obletnice in poroke. Tudi pri tem ne gre brez zabavnih dogodivščin. »Zgodi se, da mož naroči knjigo za ženo kot presenečenje, kmalu zatem pa si jo naroči tudi žena sama (ali obratno) in za presenečenje ne ve. Zagato vedno rešimo tako, da ne pokvarimo presenečenja. So pa takšne situacije zabavne in hkrati lepe, ker vemo, da bo darilo res pravo,« še pove Kamenko Kesar. Zdaj že odkrito pove, da ta knjiga ni bila zadnja. Torej se bomo še smejali.

 

Avtor knjige Žena ima vedno prav

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si