Po maminih stopinjah: hči Heidi Klum je nov obraz Diorja

Leni Klum, hči slavne nemške manekenke Heidi Klum ki je že pri sedemnajstih letih skupaj z mamo posnela kampanjo za blagovno znamko Intimissimi, je postala obraz modne hiše Dior.

Leni Klum v novi kampanji prestižne modne hiše Dior Beauty oglašuje omejeno kolekcijo ličil, imenovano Mitzah. Gre za kolekcijo, ki jo je znamka posvetila muzi Christiana Diorja, slavni Mitzi Bricard (1900-1977). Prva asociacija nanjo je lepoardji potisk – vsak dan je namreč okoli svojega zapestja nosila šal z leopardjim vzorcem, oboževala pa ga je tudi na oblačilih in modnih dodatkih.

Kolekcija ličil Dior Mitzah pooseblja eleganco Diorjeve muze in vključuje parfume z leopardjim potiskom, paleto Diorshow 10 Couleurs, šminko Rouge Dior in puder Dior Forever Couture Perfect Cushion. Obraz celotne kolekcije je igralka Anya Taylor-Joy, oglašuje pa jo tudi Leni, ki nosi leopardji šal in rdečo šminko – na fotografijah Dior Red 999.

Čeprav se je pred kratkim preselila iz Kalifornije v New York, da bi se posvetila študiju, jo bomo zagotovo vse pogosteje videvali v reklamnih kampanjah znanih blagovnih znamk, morda pa tudi na modnih pistah. Kljub temu, da ni tako visoka kot njena mati, pa je vsekakor podedovala njeno karizmo.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si