„Po sledi spomina“ – nova ZF kriminalna serija na Pickbox NOW

„Po sledi spomina“ (Stitchers)

 

 

Dve sezoni nove znanstveno-fantastične kriminalne serije sta na Pickbox NOW. To je vrhunska serija „Po sledi spomina“ (Stitchers).  Njena posebnost je dejstvo, da bi bila lahko všeč tudi tistim, ki niso največji ljubitelji znanstvene fantastike, saj je serija polna humorja, drame, romantike in skrivnosti.

 

Zašita v spomin umrlih

V središču te ZF zgodbe je Kirsten Clark (Emma Ishta), ženska, ki so jo sprejeli v vladno agencijo, da bi jo „zašili“ v ume pred kratkim umrlih ljudi ter tako raziskali umore in skrivnosti, ki bi sicer ostali nerazrešeni.

Vrhunski nevroznanstvenik dr. Cameron Goodkin (Kyle Harris) pomaga Kirsten pri skrivnem programu na čelu z Maggie Baptiste (Salli Richardson-Whitfield), sposobno tajno operativko. V programu sta še inženir bioelektrike Linus Ahluwalia (Ritesh Rajan) ter Camille (Allison Scagliotti), Kirstenina sostanovalka in študentka informatike, ki prav tako pomaga Kirsten.

Kirsten trpi izmišljeno motnjo, temporalno displazijo. To je stanje, ki ji onemogoča dojemanje minevanja časa. Je izjemno inteligentna, vendar zaradi svojega stanja družbeno neprilagojena. Težko stke čustvene vezi in ni sposobna prepoznati družbeno sprejemljivega vedenja.

 

Vse, kar je treba

Neverjetna tehnologija, humor, inteligenca, vrhunski liki, izvrstni igralci in zanimiva zgodba – vse, kar bi si človek lahko zaželel! Obe sezoni ZF serije „Po sledi spomina“ si oglejte na Pickbox NOW!

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si