Pobegnite pred poletno vročino v objem blejskih lepot

Ugodni in svež oddih v Sava Hotels & Resorts

Najboljša destinacija za pobeg pred poletno vročino ni skrivnost – to je Bled! Čist alpski zrak, osvežilno Blejsko jezero, ki velja za enega najlepših jezer na svetu, vabljiv klic okoliških vrhov, ki nudijo zavetje raznolikih gozdov, in trije udobni hoteli, ki so odlično izhodišče za aktiven oddih. Izkoristite ugodnejše bivanje  v izbranih poletnih terminih in se prepustite blejski svežini!

Hotel Park**** – popoln odklop na jezerski obali

Prenovljen in eleganten Hotel Park stoji tik ob jezeru in iz sob ponuja edinstvene razglede na jezero ali park. Najlepši razgledi vas spremljajo tudi v hotelski restavraciji, kjer vas razvajajo s kulinaričnim izborom z Michelin Plate znakom nagrajenega chefa Simona Bertonclja, ter iz panoramskega bazena v najvišjem nadstropju hotela.

This slideshow requires JavaScript.

Rikli Balance Hotel**** – hotel dobrega počutja

Sodoben Rikli Balance Hotel je rahlo dvignjen nad jezero in ponuja čudovite razglede na jezero z otočkom in Blejski grad. Poleg bazenskega kompleksa s toboganom vas razvaja tudi s priznanim wellness centrom z raznolikimi alpsko obarvanimi tretmaji in posebnimi Riklijevimi jedmi za poletni detox.

This slideshow requires JavaScript.

Hotel Savica Garni****– lepote Bleda za vsak žep  

V neposredni bližini Blejskega jezera na vse, ki cenite udobno, čisto in okolju prijazno namestitev, čaka naš Hotel Savica Garni. S svojimi apartmaji je idealna izbira za družinski oddih, gostje imajo dostop do bazenskega kompleksa v bližnjem Rikli Balance Hotelu, s svojo lego pa je tudi odlično izhodišče za družinsko odkrivanje Bleda in okolice peš ali s kolesom.

Zakaj bi poletni oddih preživeli v hotelih Sava Hotels & Resorts na Bledu:

  • 10 – 15 % popusta v izbranih terminih od 20. 06. do 30. 08. 2024 za nočitve s polpenzionom v Hotelu park in Rikli Balance Hotelu
  • prost vstop v hotelske bazene s termalno vodo
  • odlično izhodišče za pohodnike in ostale ljubitelje aktivnega oddiha
  • svež alpski zrak kot prijetna alternativa visokim poletnim temperaturam

NAHRBTNIK NA RAME IN GREMO!

Blejsko jezero je obdano s hribi in gorskimi osamelci, ki kot stražarji zapirajo dostop do jezera. Na raziskovanje lepot slovenskega alpskega bisera se lahko odpravite po t. i. poti »S hriba na hrib okoli jezera«, ki združuje obisk vrhov, nanizanih okoli Blejskega jezera, z njih pa se ponujajo najlepši razgledi na lepote Bleda. Bled pa leži tudi na robu Triglavskega narodnega parka z izjemnimi pohodniškimi potmi, tako da vam idej za odkrivanje okoliških hribov ne bo zmanjkalo. Romantiki si lahko sposodite čoln in z njega odkrivate lepote Blejskega jezera, družine pa boste navdušene tudi nad Zakijevo kartico, s številnimi ugodnostmi za doživetja za najmlajše!

OKREPČAJTE SE V KAVARNI PARK NA JEZERSKI OBALI

Po aktivnem odkrivanju lepot Bleda vam bo zagotovo prijalo tudi okrepčilo v naši Kavarni Park, kjer je nastala tudi ena in edina Originalna blejska kremna rezina, ki jo po izvirnem receptu pripravljamo že več kot 70 let! Poletja si ne predstavljamo tudi brez sladoleda, ki ga pri nas delamo sami. Med 16 različnimi okusi najdete tudi okus Sladogled, ki je nastal v Kavarni Park in v 2017 Bledu prinesel naslov najboljše sladoledne destinacije na svetu. Si ga upate poizkusiti?

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si