Počitnice doma? Zakaj pa ne!

Po spomine na slovensko obalo in v hotele LifeClass Portorož

 Počitnice. Pojem, ki v nas predrami toliko občutij. Beseda, ki nosi toliko obljub. O brezskrbnosti, svobodi in času zase. Tudi vi že sanjarite o svežem morskem zraku, vetru v laseh in pesku v sandalih? Dovolite si sanjati in sanje tudi uresničiti!

 

 

Povsod je lepo, doma je najlepše

Sanje o sončnih dneh na Obali se vam lahko kmalu uresničijo. Letos je idealen čas, da raziščete vse skrite kotičke slovenskega Mediterana. Dopustovanje ob morju je veliko več kot le morje in plaža. Kolesarjenje ob obali, neskončni sprehodi po promenadi, gurmansko razvajanje ob sveži jadranski ribi in odličnih koktajlih in še in še. Nežen vetrc, ki pihlja z morja, ustvarja blagodejno ozračje, polno negativnih ionov, ki prečistijo zrak in še kako pozitivno vplivajo na naše telo in počutje.

 

Čas za romantiko

Počitnice v domovini so lahko prav tako zabavne kot tiste na eksotičnih destinacijah. V hotelih LifeClass boste našli raznovrstno ponudbo, primerno za različne oblike dopustovanja. Si želite romantičnega pobega, kjer se boste popolnoma odklopili od težkih mesecev, ki so za nami? Privoščite si Poletni oddih za dva v pravem pomenu besede, kjer boste razvajali tako telo kot duha. Zdrav zajtrk, aktivnosti, kot sta aerobika in joga z razgledom, sprostitvene masaže na eni od najbolj ekskluzivnih plaž na Jadranu – vse to je zmagovalna kombinacija, ki bo okrepila vaš imunski sistem in vas napolnila z novimi močmi.

 

Družinski raj

Tudi v družinskem krogu lahko preživite zelo aktivne in zdrave počitnice. Skrb za zdravje se začne s krepčilnim spancem. Paket Družinske počitnice na slovenski obali vam nudi udobne družinske sobe, v katerih se bodo dobro počutili tako odrasli kot otroci. Pomembno je tudi, da si zjutraj naberete dovolj energije za vse dejavnosti čez dan, zato si privoščite obilen samopostrežni zajtrk. Kaj boste počeli čez dan? Kopanje v bazenih s termalno vodo, aktivno preživljanje časa na prostem – izbira je vaša. Zvečer pa si le vzemite čas za razvajanje vaših brbončic. Najprej slastna mediteranska večerja v hotelski restavraciji, nato pa prvovrstni koktajli v baru Mystica. Si predstavljate bolj popoln zaključek dneva, kot je srkanje vaše najljubše pijače s pogledom na Piranski zaliv?

 

Za vse mlade po srcu

Se odpravljate na morje z vnuki? Paket Z vnuki na morje vam bo pomagal ustvariti nepozabne spomine za vse življenje. Le kaj lahko bolj okrepi vašo psihofizično kondicijo kot zvoki morja in druženje z vnučki na toplem mediteranskem soncu? Tiste babice, ki ste bolj zmrzljive narave, se boste lahko pogrele v bazenih z ogrevano morsko vodo, najbolj čili dedki pa boste svoje vnuke gotovo naučili skakati v vodo. Naj bodo to počitnice, ki se jih boste vsi še dolgo z nostalgijo spominjali.

 

In končno. Brezskrbne počitnice.

Vse to in še več lahko najdete v ponudbi paketov hotelov LifeClass. Za brezskrbne počitnice so v hotelih sprejeli vrsto higienskih ukrepov in vam zagotovili brezplačno odpoved tik pred zdajci. Tako lahko brez skrbi ali slabe vesti še danes rezervirate enega izmed paketov in sanje spremenite v resničnost. Slovenska Obala vas že nestrpno pričakuje.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si