Počutite se samozavestno s Healthy Skin Harmony

Max Factor Healthy Skin Harmony Miracle Foundation je ustvarjena za sodobne ženske in je prilagojena vašemu dinamičnemu življenju. Ne glede na to, ali hitite na poslovni sestanek, potujete ali se odpravite na kavo s prijateljicami, s Healthy Skin Harmony se boste skozi ves dan počutile samozavestno, kot v trenutku, ko ste si nanesle ličila na obraz.


Pat McGrath, kreativna direktorica Max Factor, dodaja: “Vsi umetniki ličenja se zavedajo, da stres in obremenitve vplivajo na videz naših ličil, ki skozi dan bledijo in izgubljajo svežino svojega videza. Healthy Skin Harmony je vsestranska tekoča podlaga, saj naredi odlično osnovo za nadaljnji nanos ličil. Skrivnost je v vlažilnih in zaščitnih sestavinah, ki svojo funkcijo opravljajo skozi cel dan.”
Healthy Skin Harmony je tekoča polaga, ki se enostavno združi s kožo in nudi srednje visoko prekrivnost. V svoji formuli združuje tehnologije, ki se prilagodijo stresnim faktorjem, ki jih vaša koža doživlja skozi dan. 24 ur vlaženja, kombinacija sistema treh različnih pudrov, ki uravnavajo sijaj kože, in zaščitni faktor 20 so glavne lastnosti tekoče podlage Healthy Skin Harmony. Koža je z njo boljša, kot če te tekoče podlage sploh ne bi nanesli,” pravi dr. Victoria Fraser, direktorica znanstvenih komunikacij pri Coty.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si