Pod okriljem programa Botrstvo v Sloveniji je zaživela nova akcija: Darilo, ki bo sled pustilo

Novembra je pod okriljem humanitarnega programa Botrstvo v Sloveniji zaživela akcija z imenom Darilo, ki bo sled pustilo.

 

 

Botrom, donatorjem in ostalim podpornikom programa v prazničnem času želimo ponuditi ekskluzivne izdelke, ki so jih posebej za nas oblikovali slovenski oblikovalki, pri tem pa sta se v celoti odrekli dobičku od prodaje.

Pri znamki Polonapolona so za to priložnost razvili dva nova heroja, ki poosebljata prijateljstvo, samostojnost, neodvisnost ter zvestobo. To sta kuža Dogo in muca Mačketina. Slovenska oblikovalka Teja Ideja pa je posebej za Botrstvo oblikovala notesnik z motivom rož.

V Trgovini IKA, ki predstavlja pisan in čudovit svet slovenskega oblikovanja in je razdeljen v dve skupini –modo in uporabne, okrasne izdelke za dom, so z veseljem postali tudi partner programa Botrstvo. Na poličke so namreč umestili tri izdelke, katerih izkupiček od celotne prodaje bo namenjen otrokom iz socialno šibkih družin pod okriljem Botrstva.Vsi izdelki so tako na voljo v trgovini IKA na Ciril-Metodovem trgu v Ljubljani, v njihovi spletni trgovini, naročiti pa jih je mogoče tudi na e-naslovu: info@boter.si.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si