Podaljšajte svoje trepalnice in zapolnite obrvi!

Cilj je jasen, a kako do njega? Preprosto! Če tudi vi sanjate o ultra dolgih trepalnicah in popolno oblikovanih obrveh, je skrajni čas, da preizkusite serum Lux-Factor Eyelash, ki z rezultati postreže že po 4 tednih uporabe.

Samo en nanos seruma na dan pripelje dolge trepalnice na plan!

Načini, kako do dolgih trepalnic, so različni. Od umetnih trepalnic, njihovega podaljševanja do čudežnih maskar, ki naj bi naše trepalnice preobrazile v prave ‘metle’. Toda naravno je vedno lepše kot umetno, zato se raje obrnite k naravi in poiščite izdelek, ki vam bo pomagal brez škodljivih posledic.

Dolge, goste in privihane trepalnice boste najhitreje dosegli z uporabo stoodstotnega naravnega seruma za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash, ki prav tako pomaga preprečevati lomljenje in izpadanje trepalnic. V samo 4 tednih lahko dosežete celo do 85 odstotkov večji volumen in za kar 25 odstotkov podaljšate svoje naravne trepalnice. Učinkovine v serumu za rast trepalnic zagotavljajo močnejšo strukturo trepalnice vse od korenine naprej, zaradi česar je trepalnica polnejša, lahko zraste dlje kot običajno in je tudi bistveno bolj elastična. Tanek zaščitni sloj, ki se ustvarja ob nanosu seruma za rast trepalnic, pa slednje ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Inovativna formula v Lux-Factor serumu za rast trepalnic zaradi specifične molekularne sestave zagotavlja takojšnje delovanje nutritientov in hidracijo za vidne rezultate. Idealna kombinacija učinkovin podpira naravno pH ravnovesje in hrani trepalnico od znotraj, zato so trepalnice ob redni uporabi seruma za rast trepalnic neprimerljivo močnejše, se manj lomijo in tudi manj izpadajo. Poleg številnih pozitivnih lastnosti pa serum Lux-Factor Eyelash prav tako NI testiran na živalih.

Deluje tudi na obrveh

Ste že slišali za rek, da so obrvi okvir vašega obraza? No, na srečo serum Lux-Factor Eyelash deluje tudi na obrveh, ki pa nimajo le praktične vloge, da ščitijo vaše oči, ampak predstavljajo tudi lepotni ideal, s katerim lahko drastično spremenite svoje obrazne poteze. Serum enostavno nanesite na dele, kjer vam obrvi ne rastejo, in po 4 tednih uporabe bodo tudi te bolj goste in poudarjene.

 

Kaj o serumu Lux-Factor Eyelash pravijo slovenske blogerke?

V ozadju seruma za rast trepalnic Lux-Factor sem sprva videla dobro marketinško potezo in vanj nisem stoodstotno verjela. A priznati moram, da me je navdušil. Ne zato, ker sem ga lahko testirala, niti ne zato, ker ga uporablja nešteto zadovoljnih uporabnic, ampak zato, ker je na mojih trepalnicah deloval in še deluje. Kratke, a goste trepalnice, ki pogrešajo dolžino, so bile pravi izziv, kaj od njih s pomočjo seruma dejansko pričakovati. Serum je po 5 tednih uporabe in izpraznjeni embalaži mojim trepalnicam zagotovil izjemno dolžino. Ni pomembno, kako slabo ali dobro maskaro nanesem, trepalnice so dolge, na trenutke že kar predolge, in imam občutek, kot da nosim umetne trepalnice. Zadovoljna! – Monika (Sugarlove blog)

 

Moram priznati, da sem navdušena nad rezultati, ki jih je prineslo približno tri tedne trajajoče testiranje. Moje trepalnice so sedaj res lepše, gostejše in predvsem daljše. Zadnjič sem se ob pogledu na tiste svetle ‘špičke’ kar nasmehnila, saj se mi v teh tednih ni zdelo, da je serum res imel tolikšen učinek; prvič ne zato, ker imam trepalnice vsak dan namazane in se naravne pod maskaro ne vidijo, in drugič, ker ne polagam pozornosti nanje – namažem in grem, bolj v spanju in mimogrede. Vsekakor ga priporočam vsem, ki imate zadržke do umetnih trepalnic, podaljševanj, zgoščevanj in drugih tretmajev ter imate še vedno raje svoje naravne trepalnice, ki so lahko z malo pomoči prav tako čudovite! – Gabrijela (blog Mamin Twist)

 

Kot večina radovednih žensk sem tudi jaz preizkusila umetne trepalnice, kar je na žalost popolnoma uničilo moje naravne. S pomočjo seruma Lux-Factor Eyelash pa so moje trepalnice ponovno začele rasti in po dobrem mesecu uporabe so tako dolge in goste, kot bi bile umetno podaljšane. Serum sem pridno nanašala tudi na obrvi, in kot lahko vidite na fotografiji, sem končno dosegla gostoto in popolnost ‘a la Cara Delevingne. – Mojca (blog Irayaa)

 

Bi Lux-Factorjev serum za rast trepalnic in obrvi želeli preizkusiti tudi vi, pa ne zaupate nakupom prek spleta?

Ne skrbite, ker je blagovna znamka Lux-Factor tako prepričana o kakovosti svojega izdelka, vam v roku 30 dni celo povrnejo denar, če s serumom ne bi bili zadovoljni. Prav zdaj ga lahko po promocijski ceni s kar 50-odstotnim popustom naročite na Lux-Factor.com ali prek brezplačne telefonske številke 080 64 69.

 

Za dodatnih 10 % popusta ob naročilu seruma vpišite kodo POMLAD.

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si