Podecembrsko sproščanje za dušo in telo

Veseli december je vsako leto poln bučnih zabav, hitenja in stresa ob koncu delovnega leta. V mesecih po njem pa je čas za sprostitev uma in telesa …

z NIVEO in GRAZIO v roki je vse to še lepše in prijetneje.

Si tudi vi ob koncu starega leta radi obljubite, da si boste v novem letu vzeli več časa za sprostitev? Zdaj je pravi čas za to, da to obljubo tudi izpolnite. Kaj lahko naredite za to, da na preprost način sprostite um in od hitenja utrujeno telo?

Večkrat si privoščite dišečo kopel

Le redkokaj nas tako hitro in globoko sprosti kot kopel. Ko so dnevni opravki za vami, si v kopalnici pripravite umirjeno glasbo, prižgite svečke in pripravite toplo kopel. Svet okrog vas se bo v hipu umiril. Globoko dihajte in poskušajte odmisliti vsakdanje skrbi. Kopel bo še posebej sproščujoča z gelom za tuširanje in kopeljo NIVEA Goodbye Stress 2 v 1. Očara s pomirjujočim vonjem sivke in medom, ki pomiri kožo in jo naredi mehko in voljno. Koža ne bo po kopeli prav nič izsušena.

 Namesto na družbena omrežja, vzemite v roke knjigo

Dandanes vse več časa preživimo na družbenih omrežjih in spletu, ki našemu umu s hitrim menjavanjem slik in obilico dramatičnih informacij preprečuje, da bi se sprostil. Zvečer raje vzemite v roko sproščujočo knjigo ali meditirajte. Meditacija umiri misli in srčni utrip ter nam omogoči, da se lažje osredotočamo na to, kar nam je v življenju resnično pomembno.

Večkrat v naravo in med prijatelje

Ljudje smo del narave, zato se vedno tako dobro počutimo, ko jo obiščemo in se umaknemo od ponorelega sveta. Zimski sprehodi so lahko tako čudoviti, ko posije sonce, še posebej, če se odpravimo kam višje, kjer je snega več, razgledi pa prostrani. Zraven povabite tudi svoje prijatelje. Številne raziskave so potrdile, da so ljudje, ki si redno vzamejo čas za družabne stike, srečnejši, bolj zdravi in celo živijo dlje.

 

Sproščujoče kremne kopeli NIVEA 2 v 1

Gel za tuširanje in kopel NIVEA Goodbye Stress 2 v 1

NIVEA gel za tuširanje in kopel Goodbye Stress s pomirjujočim vonjem sivke in medu pomiri kožo in jo naredi mehko in voljno. Nežen vonj sivke namreč blagodejno vpliva na čute in vas popelje v sproščeno vzdušje. Vaša koža bo voljna in gladka, kopanje pa je ne bo izsušilo. Ohranja pH-ravnovesje kože.

Okvirna cena za NIVEA gel za tuširanje in kopel Goodbye Stress 2 v 1 za 750 ml: 4,40 evra

Gel za tuširanje in kopel NIVEA Care & Relax 2 v 1

Gel za tuširanje in kopel NIVEA Care & Relax 2 v 1 vašo kožo nežno in učinkovito očisti ter ji zagotovi svežino, vlago in dolgotrajen občutek mehkobe. Doživite občutek nežnosti v kombinaciji z osvežujočim vonjem hibiskusa, ki bo sprostil vaše čute. Izvleček slezovca bo poskrbel za svilnato kremno občutje, medtem, ko bo vaša koža blago, a temeljito očiščena. Svežina in intenzivna navlaženost kože vas bo spremljala skozi cel dan, tudi po prhanju.

Okvirna cena za NIVEA gel za tuširanje in kopel Care & Relax 2 v 1 za 750 ml: 4,40 evra

 

Gel za tuširanje in kopel NIVEA Welcome sunshine 2 v 1

NIVEA gel za tuširanje in kopel Welcome Sunshine z mandljevim oljem in eksotičnim vonjem kokosa je kot nalašč za popolno razvajanje in pomiritev. Privoščite si negovalno, sproščujočo kopel z dolgotrajno peno in pustite, da obremenjujoče misli odplavajo daleč stran. Vaša koža bo po kopanju voljna in gladka.

Okvirna cena za NIVEA gel za tuširanje in kopel Welcome Sunshine 2 v 1 za 750 ml: 4,40 evra

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si