Podočnjakom lahko končno pomahate v slovo!

2017_Mission_Perfection_Yeux_Mannequin

Iščete popolnost? Clarins predstavlja resnično rešitev za vaše vidne podočnjake, tiste modro-vijolične, ki so posledica kopičenja krvi, in druge rjave, ki so posledica kopičenja melanina. MISSION PERFECTION YEUX jih učinkovito odpravlja (ne le prekrije) ter zagotovi najboljšo zaščito predela oči pred UV žarki (ZF 15) in onesnaženjem. Gre, torej, za nego, s katero boste zasijali! Izdelek se lahko pohvali tudi s posebnim nežnim aplikatorjem in univerzalno obarvano formulo, primerno za vse odtenke polti, vsebuje pa tudi acerolo, vitamin C, divji kostanj in številne druge naravne sestavine, ki so že vrsto let simbol znamke Clarins. Medtem ko acerola, vitamin C in eskin iz divjega kostanja zmanjšujejo izraznost temnih rjavih in modrih podočnjakov, pa “high lumitech” kompleks in 3D biserni sijajni delci optično popravijo barvo temnih podočnjakov in osvetlijo predel okoli oči.

Nežno obarvana tekstura s še bolj nežnim cvetno-pudrastim vonjem že takoj po nanosu zagotavlja sijoč videz in manjšo vidljivost temnih podočnjakov, dan za dnem po redni uporabi izdelka MISSION PERFECTION YEUX pa podočnjaki izginjajo, predel okoli oči pa je bolj zaščiten.

2017_Mission_Perfection_Yeux_et_Serum_duo_avec_acerola

Izdelek, ki bo v prosti prodaji stal 46 eur, je najbolje uporabljati zjutraj, nanašamo pa ga s krožnimi gibi na predel okoli oči (po zgornji in spodnji veki ter v notranje kotičke očesa).

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si