Poglejte koga je Barcaffè presenetil s kar 50 kg kave!

Barcaffè je konec preteklega leta skupaj s slovensko skakalno reprezentanco, ki jo podpira kot Zlati sponzor, na Facebooku pripravil prav poseben izziv. Smučarski orli so odgovarjali na vprašanja Barcaffèja, razkrili svoje skrite želje, misli, posebne izzive s katerimi se spopadajo in skrivnostne junake, ki jih navdihujejo. Vsak izmed skakalcev pa je predlagal tudi po eno društvo oz. organizacijo, ki bi po njegovem mnenju morala prejeti 50 kg kave, ki jih je Barcaffè podaril v okviru praznovanja 50. obletnice.

 

 

Predlagana društva oz. organizacije slovenskih smučarskih skakalcev so bile: Anina Zvezdica, Medicinske sestre splošne bolnišnice Celje, Center slepih in slabovidnih Škofja Loka, Prostovoljno gasilsko društvo Radovljica in Gorska reševalna služba Kranj. Na Facebook profilu Barcaffèja je potekalo napeto glasovanje ljubiteljev kave, izbor je bil težak, a odločitev tokrat enostavna. Barcaffè se je odločil razdeliti kavo med vsa predlagana društva oz. organizacije.

 »Prizadevamo si, da tudi v časih, polnih izzivov, podpiramo naše športnike, ki nas s svojimi uspehi združujejo tudi v teh negotovih trenutkih. Želimo biti del uspešne zgodbe, ki v slovenske domove prinaša radost in veselje«, se ob začetku sponzorstva nove sezone veselijo tudi pri Barcafféju. »Ravno tako pa želimo podpreti tudi društva oz. organizacije, ki v teh težkih časih vlagajo še več svojega časa in energije v to, da pomagajo drugim,« še dodajajo.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si